Šta je novo?

MP3 za kola

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Posto mi treba privremeno resenje za muziku za auto (a mozda ostane i neko vreme ako bude ok), nasao sam veoma povoljno jedan player. Voleo bih naravno da ima i usb ili sd slot, ali ako se cena uzme u obzir nije ni bitno :)

Radi se o sledecem: http://ser.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09019152

Zvao sam ih danas (ali u DeltaCity-ju) i rekli su mi da ga oni nemaju u DC, ali da znaju da se radi o modelu koji je star 3-4 godine i da je zato tako jeftin. Kako je u pitanju el uredjaj, interesuje me da li je uopste pametno uzeti ovako nesto zbog mogucnosti da su neke od komponenata mozda rizicne ako stoje dugo (kondenzatori npr.).

Neko drugo resenje?

Pa ne bi trebalo nista da mu fali.Imali smo u radnji auto cd plejere koji su par godina stojali pa prodati i dan danas savrseno rade.Ako slucajno ne nabavis po ovoj ceni preporucujem Kenwood,nisu skupi (oko 6000) a odlican kvalitet

Neces sigurno pazariti to za 2000. I ja sam video nekoliko plejera po toj ceni kod njih i nemaju nijedan. A hteo sam i ja da pazarim za to para...... Trenutno ti je najjeftiniji XWave C400.

Pa kad smo vec kod marketa i super giga mega akcija,poznanik mi radio u poznatom marketu u NS (kod Pristanista) i komentasih mu kako se brzo rasproda roba na tim super akcijama (bese TV 55cm za 5000 valjda...) ,Nasmesi se i kaze "pa naravno,kad je bilo 5 komada...."

BTW,imas i Kenwoode oko 6000,00...

Poslednja izmena:
Da, od ove akcije nema nista svakako.
Verovatno cu uzeti nesto kako treba, sa usb/sd. SD mi deluje kao bolje resenje jer ne strci. Video sam da vec za 8k ima da se nadje kenwood, panasonic ili nesto slicno.

Nazad
Vrh Dno