Šta je novo?

mp3 u mid

set

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2003
Poena
619
Da li ima neki program koji moze da prebaci mp3 ili wma u mid fail :?:

set je napisao(la):
Da li ima neki program koji moze da prebaci mp3 ili wma u mid fail :?:
Zar nije bilo ovo isto pitanje pre neki dan? :) U principu ima, ali nema ni jedan koji to radi kako treba. Kazu da je najbolji "Amazing MIDI" i ja ga isprobao i stvarno ne znam sta je to "amazing" kod njega :) jer su rezultati ocajni (najblaze receno). Najbolje je da ne gubis vreme sa tim ali ako zelis probaj da vidis i sam. Pozdrav.

P.S.
Ako zelis bacicu ti na mail pomenuti program (~1MB).

Intelliscore Polyphonic MP3 and WAV to MIDI Converter 5.0

Mislim da je trnutno najbolji. Zauzima oko 5Mb. Ako ga ne nadjes nide na netu javi se pa cemo rsiti problem.

Tasa! je napisao(la):
Intelliscore Polyphonic MP3 and WAV to MIDI Converter 5.0

Mislim da je trnutno najbolji. Zauzima oko 5Mb. Ako ga ne nadjes nide na netu javi se pa cemo rsiti problem.
To je nesto novo? Kako se pokazao u praksi tj. kakvi su rezultati? Da il moze link za download?

set,
batali to. Wave fajl, bilo kompresovan kao *.mp3 ili ne, nema sanse da se konvertuje u *.mid
Uradis li to bilo kojim programom, dobices zbrku koju nikada neces moci da editujes.
Ako te bas zanima zasto, reci, pa da se raspisem

Roy Jones Jr. je napisao(la):
...

To je nesto novo? Kako se pokazao u praksi tj. kakvi su rezultati? Da il moze link za download?

http://download.com.com/3000-2170-10201592.html?tag=lst-0-1

Ja sam zadovoljan ovim programom. Probao sam mnoge, ali ovaj je definitivno najbolji i prilicno dobro odradi posao. Vidim i da ga posetioci download.com lepo rangiraju.

Tasa! je napisao(la):
...http://download.com.com/3000-2170-10201592.html?tag=lst-0-1

Ja sam zadovoljan ovim programom. Probao sam mnoge, ali ovaj je definitivno najbolji i prilicno dobro odradi posao. Vidim i da ga posetioci download.com lepo rangiraju.
Na zalost dead link. Trazi sam na 100 mesta ali svuda je isti slucaj. Kao da su skroz povukli program sa trzista :). Ako neko zna za dobar link neka ga ostavi. Pozdrav.

Samo prekopiraj ime programa u search na download.com i nacices ga sigurno (narvno bez broja verzije koji sam ti ja dao - sad je aktuelna verzija 5.3). Ako ti i to ne uspe pokusaj da nadjes na nekom Micro CD_u (mislim da je mart) ili me kontaktiraj pa cu ti ja nekako dostaviti.

License: Free to try, $79 to buy

Nazad
Vrh Dno