Šta je novo?

MP3 to MP3 konverzija

• Začetnik teme Začetnik teme PJ
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

PJ

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
Ne mogu nikako da se setim sa cime sam ovo ranije radio.
Dakle, potreban mi je program koji ce VBR (320 kbps) MP3 da mi konvertuje u konstantan bitrate (128kbps).
Varijanta sa raspakivanjem u wav, pa ponovno kompresovanje otpada, jer ima previse...

mozesh to da odradish sa Musicmatch Jukebox-om...

PJ je napisao(la):
Ne mogu nikako da se setim sa cime sam ovo ranije radio.
Dakle, potreban mi je program koji ce VBR (320 kbps) MP3 da mi konvertuje u konstantan bitrate (128kbps).
Varijanta sa raspakivanjem u wav, pa ponovno kompresovanje otpada, jer ima previse...

Svojevremeno sam za tu namenu koristio neki MaPlay, mali programčić koji je radio u DOS prozoru. Ako te interesuje, prekopaću po diskovima.

Re: Re: MP3 to MP3 konverzija

ivo.r je napisao(la):
Svojevremeno sam za tu namenu koristio neki MaPlay, mali programčić koji je radio u DOS prozoru. Ako te interesuje, prekopaću po diskovima.

Iskopao sam ga! Mislim da bi programčić mogao da odradi to sto ti treba. Ima 172 kb, pa ako hoćeš ostavi mail poslacu ti ga pa isprobaj.

Upravo sam skinuo Musicmatch Jukebox i isprobao. Mislim da ce mi zavrsiti posao. U svakom slucaju hvala na trudu 🙂

PJ je napisao(la):
Upravo sam skinuo Musicmatch Jukebox i isprobao. Mislim da ce mi zavrsiti posao. U svakom slucaju hvala na trudu 🙂
Ako ne završi lame+razorlame sigurno hoće.

jddipqd je napisao(la):
Ako ne završi lame+razorlame sigurno hoće.

Odradilo je posao ono gore ;-)

Nazad
Vrh Dno