Šta je novo?

MP3 Specificna muzika

• Začetnik teme vatrogasac
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
V

vatrogasac

Guest
Potrebna specificna muzika Americkih indijanaca , ali cista ne obradjena.Jedan od cd-a koi je izasao kod nas Indian sacret spirit je album koi podseca na Eru ili Enigmu sa velikim primesama etno zvuka i pesama Chiroky indijanaca.
Da li postoji negde na sajtu gde se ciste melodije i pesme mogu skinuti ili ih mozda neko poseduje. Molim za pomoc.
Vatrogasac ( Mika )
Poruke na PM

Imam ja 3 albuma Sacred Spirit-a:

Chants Des Inndiens D'Amerique
Culture Clash Vol.2
More Chants & Dances

p.s. Kako to mislis cista, neobradjena? To Sacred Spirit sigurno nije. Oni isto kao i Enigma i Era unose malo Dance ritma.

Mislim Cista bez primesa bilo kakve dance ili druge muzike.,Znaci a u t e n t i c n a.

Pa Indians Sacred Spirit sigurno nije autenticna. BTW ne vidim kome bi uopste mogla da se svidi autenticna muzika indijanaca :trust:
...sem mozda indijancu :d :)

Pa ja vec rekoh!

Pa, nekome se i to dopada...ukusi su razliciti Opti :) Nisu svi ukusi kao tvoj :)

Sta ce Eri zvuci prirode ili Enigmi pesme Benediktanskih kaludjera - stvarali su svoju muziku jer su bili kreativni i stvorili divna muzicka dela a o ukusima ne vredi raspravljati .

Ma naravno, ali ne razumem na jednoj strani kriterijum "autenticna bez ikakvih primesa densa, klasike, metala i slicno" a na drugoj strani proglasavanje Ere i Enigme za "autenticne". I nikome ne namecem svoj ukus...

Vatrogasac

OptiPlex je napisao(la):
Ma naravno, ali ne razumem na jednoj strani kriterijum "autenticna bez ikakvih primesa densa, klasike, metala i slicno" a na drugoj strani proglasavanje Ere i Enigme za "autenticne". I nikome ne namecem svoj ukus...
Procitaj bolje i videces da niko nije proglasio Eru i Enigmu za autenticne.

Imam ja "Raindance - Impressions of a native land"

Moj ortak ima original iz inostranstva, inace rec je o jednom disku iz kompleta valjda o muzici iz celog sveta.
Mislim da je veoma autenticno, svi instrumenti su cisto prirodni i autenticni, uz zvuke prirode i indijanci nesto pevaju.
Ima 10 pesama i svaka predstavlja neki element iz zivota indijanaca, evo ti imena pesama:
01 Prelude
02 The Welcome
03 Whitewater - Spirit of the peo
04 Hot Sun
05 Raindance
06 Spirit of the Water
07 The Arrival
08 Thanksgiving
09 Spirit of the Hunter
10 Naming Ceremonu & Lullaby

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.