Samo na divljacima kupljenim kod SKC-a ili sa lošim drajvom, sa ispravnim originalnim CD-ovima uopšte nije mnogo sporije nego "normalan" mod (ako je uopšte sporije). MP3 ipak ne kompresujemo svaki dan i mislim da ima smisla uložiti malo vremena i truda da bi se to uradilo što kvalitetnije.ZoNi je napisao(la):btw, ja nikada ne bih u CDexu preporucio full paranoia mod, jer to moze da potraje...
Ako ćemo realno, full paranoia uopšte nije zdrava za drajv...wiz011 je napisao(la):Samo na divljacima kupljenim kod SKC-a ili sa lošim drajvom, sa ispravnim originalnim CD-ovima uopšte nije mnogo sporije nego "normalan" mod (ako je uopšte sporije). MP3 ipak ne kompresujemo svaki dan i mislim da ima smisla uložiti malo vremena i truda da bi se to uradilo što kvalitetnije.
Opet važi isto što sam rekao ZoNi-ju... Ako je CD ispravan full paranoia je više tu za svaki slučaj, da neku sitniju grešku popravi. Ako je CD loš onda će full paranoia da vrti i vrti iste sektore pokušavajući da ih pročita kako treba (ali će još uvek mnooogo manje vrteti nego secure mod u EAC-u).Voodoo_NBGD je napisao(la):Ako ćemo realno, full paranoia uopšte nije zdrava za drajv...
Ovde se dosta pričalo o ripovanju, udari malo search. To što ti ne vidiš greške ne znači da ih nema. Recimo, uobičajena stvar je da AudioGrabber "bez problema" ripuje neki CD a da EAC u secure modu javi da uopšte ne može da ripuje taj isti CD jer ne uspeva da ispravi greške. Misliš da EAC lupa bezveze?ZoNi je napisao(la):o kavim "sitnijim greskama" je rec??? nikada nisam koristio paranoican modi nikada ni jedan problem nisam imao... sa raznim diskovima i raznim uredjajima...
apsolutno!wiz011 je napisao(la):Misliš da EAC lupa bezveze?
Ajd, ajd, ne zaleći se... Kuka i CDex u full paranoia modu (a zna da zakuka i u onom običnom tamo gde Audio Grabber i Catalyst ne kukaju), naveo sam EAC zato što on kuka najviše.ZoNi je napisao(la):apsolutno!
ako AG ili CDex lepo skinu pesme, a EAC nesto tupi, onda "eac sux big time" :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari