Šta je novo?

MP3 Player

Ilrathil

Čuven
Učlanjen(a)
29.05.2002
Poena
604
Zanimam se za neki MP3 Player... cena, gde ima da se uzme itd...
Ali ono i neki opis poshto ni sam nisam siguran oko svega u njemu mislim kako funkcionishe itd. ( da li se samo preko kompa moze ubacivati vishe pesama )

Neka neko molim vas postuje neki http ili ako nije potpuno smoren moze i sam neki opis hvala :)

Sto bre cimas coveka? :)

Ajde idi na
http://www.mp3playerstore.com/
Ima svega samo ne znam sta od toga mozes kod nas da nadjes....
Student je prodavao neke u skorije vreme.....

thx za sajt ali jel ima neki za nashe trzishte poshto ovako mogu samo da gledam i plachem

Da bas se ovde ubili od ponude mp3 hardware-a :)

Vidi sa studentom, mislim da ima interesantan mp3 cd player

Creative-ove mpr3 playere je prodavao ComputerLand, mada ima jos dosta firmi koje rade distribuciju drugih proizvodjaca, pogledaj neke starije brojeve PC Press-a.

Ilrathil je napisao(la):
Zanimam se za neki MP3 Player... cena, gde ima da se uzme itd...
Ali ono i neki opis poshto ni sam nisam siguran oko svega u njemu mislim kako funkcionishe itd. ( da li se samo preko kompa moze ubacivati vishe pesama )

Neka neko molim vas postuje neki http ili ako nije potpuno smoren moze i sam neki opis hvala :)
Toplo ti preporucujem Creative D.A.P. Jukebox. Bilo koji da uzmes neces se pookajati ja imam sa kapacitetom od 6.4Gb a mislim da moze da se nadje i od 10Gb.Veruj mi vredi te pare.

Re: Re: MP3 Player

kratkouhi ubica je napisao(la):
Toplo ti preporucujem Creative D.A.P. Jukebox. Bilo koji da uzmes neces se pookajati ja imam sa kapacitetom od 6.4Gb a mislim da moze da se nadje i od 10Gb.Veruj mi vredi te pare.
Zaboravo sam opis.
6.4 hardisk odnosno brda mp3-a
Podrska za 4-kanalni surround zvumk
EQ Tone kontrole za optimalno podesavanje (Bez ovoga morao bi da kupujem baterija svakih 30min.)
Time scaling funkcija za ubrzavanje i usporavanje brzine reprodukcije
Podrska za mp3 i Wav format
Dual stereo Line Out za prednje i zadnje zvucnike
Anti shock 5min
Line in za direktno stereo snimanje sa bilo kog muzickog uredjaja bez komp.
DC in za posebno napajanje i punjenje baterija

Re: Re: Re: MP3 Player

Zaboravo sam opis.
6.4 hardisk odnosno brda mp3-a
Podrska za 4-kanalni surround zvumk
EQ Tone kontrole za optimalno podesavanje (Bez ovoga morao bi da kupujem baterija svakih 30min.)
Time scaling funkcija za ubrzavanje i usporavanje brzine reprodukcije
Podrska za mp3 i Wav format
Dual stereo Line Out za prednje i zadnje zvucnike
Anti shock 5min
Line in za direktno stereo snimanje sa bilo kog muzickog uredjaja bez komp.
DC in za posebno napajanje i punjenje baterija
Koliko kosta to?
Jel na tih 6.4 GB mogu svakakvi fajlovi da se ubacuju, tj. da se koristi kao ext. HDD:)?
Jel to sto se vidi na slici , sa prednje strane, IR port??

Re: Re: Re: Re: MP3 Player

The Minister je napisao(la):
Koliko kosta to?
Jel na tih 6.4 GB mogu svakakvi fajlovi da se ubacuju, tj. da se koristi kao ext. HDD:)?
Jel to sto se vidi na slici , sa prednje strane, IR port??

Da.type;

To cudo kosta 500-600 DM koliko ja znam, tako da se ne isplati...

A mozda je covek mislio na [obican] mp3 player, znaci ono malo sa memorijom... svi pominjete samo mp3 CD playere.

Geek_master je napisao(la):
To cudo kosta 500-600 DM koliko ja znam, tako da se ne isplati...

A mozda je covek mislio na [obican] mp3 player, znaci ono malo sa memorijom... svi pominjete samo mp3 CD playere.

Pa cena je bas tolika. A govorim o mp3 player-u sa hdd ja mislim nesto tipa iz prenosivih racunara ali nisam siguran.
Reci mi samo zasto se takva investicija ne isplati?FX

Pa cena je bas tolika. A govorim o mp3 player-u sa hdd ja mislim nesto tipa iz prenosivih racunara ali nisam siguran.
Reci mi samo zasto se takva investicija ne isplati?FX

Pa prvo sto je uredjaj dosta skup. Onda, bar da je idealan, pa da vredi tih para. Imao sam pre discman, sad imam vec duze vreme (memorijski) mp3 player, i mogu da kazem da je veoma neprakticno nositi onoliku budzu sa sobom, a taj sa hard diskom nije nista manji. 6GB je sasvim dovoljno (a mislim da imaju i model od 20GB) i sa te strane je ok. A kapacitet je i najveca mana ovih mem playera, jer ne mozes da menjas muziku bez kompa.
Hocu da kazem da svaka stvar ima svoje mane, i da se ne isplati davati tolike pare za nesto nesavrseno :)

"Hexaglot MP3 player", ima 64MB, i paralelni port i moze da se dobudzi jedna smart media kartica od 32 ili 64 MB, sto cu verovatno i uraditi u buducnosti.

Geek_master je napisao(la):
...mogu da kazem da je veoma neprakticno nositi onoliku budzu sa sobom, a taj sa hard diskom nije nista manji.
Hoces da kazes da on ima bas hard disk, koji je okrece, i ima glave:), i zbog toga sto ima HDD ima i znatno vecu memoriju (u odnosu na te memorijske, koji imaju do nekih 128mb)?

Vrh Dno