Šta je novo?

mp3 player

kosmik

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2007
Poena
319
Kad upalim mp3 plejer,on samo blica na ekranu,pali i gasi ekran, kad ga ukljucim u PC uopste ga ne poznaje, da li jo njegov kraj ili postoji mogucnost da se softverski sredi ovaj kvar.
Hvala

Nisi naveo koji model je u pitanju. Da li si probao da ga povezesh na drugi USB port?

Sve sam probao na nekoliko razlicitih racunara ali nista,model je transcend

Ako ga ne prepozna komp onda nishta ne moze da se uradi sa softverske strane. Ili servis ili qpi drugi :(

Nadji oznaku modela?
Za starije modele trascenda je postojao recovery mode, kada nece da se startuje mp3 onda izvadis bateriju i drzis neko dugme dok se utacinje u usb i onda ga komp prepozna u recovery modu pa ga flashujes.

Verujem da je firmware!
Ako ga ne prepozna komp onda nishta ne moze da se uradi sa softverske strane.
Ne mora da znaci da ako ga ne prepozna racunar nista ne moze da se uradi sa softverske strane. Nije naveo tacan model, ali recimo kod vecine Creative MP3 player-a moze da se flashuje firmware i ako ih ne prepoznaje racunar! A isto sam nekoliko puta odradio i sa nekim kineskim player-ima.

... onda izvadis bateriju i drzis neko dugme dok se utacinje u usb...

Tako je, a to dugme je u vecini slucajeva play.

Poslednja izmena:
Verujem da je firmware!
Ne mora da znaci da ako ga ne prepozna racunar nista ne moze da se uradi sa softverske strane.

U pravu si. I moja Sansa ima Recovery mod i moze da se flashuje firmware i kad totalno prsne (nije mi se desilo, kuc, kuc). Ali za Transcend stvarno nisam siguran da ima takvu opciju. Pozdrav :wave:

Radi se o modelu Gamebird 128mb,voice recorder,mp3/wma/fm

Ima li ko kakav alat za flesovanje ili recovery?

Znam da je dzabe da se kupi nov,ali radi se o principu,mora postojati nacin da se softverski vrati u zivot.
Kada ga upalim,displej se stalno pali i gasi,a kada ga spojim na racunar ovaj ga ne registruje.

Ako neko ima iskustva sa ovim,ili poseduje kakav softver za ove probleme,molio bih da nam se obrati.

Hvala

Izvinjavam se na pogresnoj informaciji o modelu,bio sam brzoplet da resim ovaj problem.
Dok sam pisao prvi put ispred mene je stajao drugi uredjaj sa tom oznakom.
Desava se ,ali izvinite,i jos jednom hvala

Nazad
Vrh Dno