Šta je novo?

MP3 player za kola-iskustva

Gandra

Čuven
Učlanjen(a)
02.03.2003
Poena
604
Interesuje me koliko kosta MP3 player za kola,kao i kakva su vasa iskustva sa istim,odnosno koji mi preporucujete kao i koje su cene.

Da li se isplati uopste to kupovati?

Pa ako uzmes neki dobar kao npr. pioneer ili alpine onda se itekako isplati.....ja sam pre godinu dana uzeo pioneer deh-5500,platio ga 470eur i ni dan danas se ne kajem...
Par diskova i milina......

ju pa sad mozes za nesto preko 200€ da uzmes pioneer-a 5-icu ili malo vise (nisam siguran kolko) 7-icu...

Ser_Zile je napisao(la):
ju pa sad mozes za nesto preko 200€ da uzmes pioneer-a 5-icu ili malo vise (nisam siguran kolko) 7-icu...
"Serija 7" ;) je preko 3 glave...

Da li neko ima iskustva sa ovim "malo" jeftinijim varijantama, tipa Xwave????

Vredi li tih 8xxx dinara????

Pozdrav
Turbo
:wave:

DEH-8600MP ako zelis odlican uredjaj....pre mesec dana sam ga pazario i uredjaj je fantastican...ubitacno brzi u odnosu na prethodnu generaciju, fantastican zvuk..uz fabricko VW ozvucenje 2000god. (inace izuzetno korektno) odlicna kombinacija!! Jedini problem je sto je malko skuplji aka X800 XT :)

Umalo da zaboravim....uzasno se malo greje..testirano na putu do mora po izuzetnoj vrucini, non-stop rad bez ukljucene klime!!! Jedina mana je glup sistem skidanja plocice koji svaki put izbacuje CD :smackbum:

Poslednja izmena:
LM, informacija od dugodecenijskog dilera za nase trziste je sledeca. Pioneer je od 220 do 660 eur. Postoji i skuplji model sa HDD-om, ali je cena abnormalna i niko ga za sada nije ni trazio. Pri tome ni nema podrsku za klasican MP3 vec koristi neku svoju verziju, tako da se muzika na njega prebacuje ubacivanjem audio CD-a i grebovanjem na HDD.

Maltretiraj za info cika Bozzu, upravo se vratio sa puta gde je maltretirao svoj novi MP3 Pioneer.
:,,:

Kakaroth je napisao(la):
DEH-8600MP ako zelis odlican uredjaj....pre mesec dana sam ga pazario i uredjaj je fantastican...ubitacno brzi u odnosu na prethodnu generaciju, fantastican zvuk..uz fabricko VW ozvucenje 2000god. (inace izuzetno korektno) odlicna kombinacija!! Jedini problem je sto je malko skuplji aka X800 XT :)

Umalo da zaboravim....uzasno se malo greje..testirano na putu do mora po izuzetnoj vrucini, non-stop rad bez ukljucene klime!!! Jedina mana je glup sistem skidanja plocice koji svaki put izbacuje CD :smackbum:

Koliko je para to cudo i gde si ga pazario?

Ser_Zile je napisao(la):
mozda u prodavnici, javi se ;)
Kasno sad, nije bilo DEH-7600, pa sam uzeo SONY CDX-F7500 umesto njega.

Ali dobro, ako ti nije problem, baci mi na PM sta imas, sa sve cenama... malo mi dosadio ovaj SONY, mozda ga i zamenim u skorije vreme ;)

P.S. Ovi jeftiniji, serije 3xxx i 5xxx me ne interesuju... dakle, samo od 6xxx pa navise.
Recimo, ja sam hteo 8600, ali je stvarno previse... bar u radnjama ;)

Vrh Dno