Šta je novo?

MP3 player sa SD slotom

Stevs

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
20.08.2000
Poena
649
Preporučite mi neki Mp3 player za neku pristupačnu svotu novca ali najbitnije je da ima Secure Digital slot za SD kartice jer jelte imam jednu takvu od 128Mb:)

Uuuu ja znam jedan odlican... pravi ga Siemens, a zamisli moze da se koristi i kao telefon :D cak mozes da igras i pacman-a, prince of persia i jos po nesto... ali da budemo ipak precizniji, nema SD vec MMC

Koja je konkretno razlika i da li je uopste ima izmedju SD i MMC?
SD je Panasonicova tehnologija i imam ovde jednu takvu karticu od 8MB, a ciji je MMC? Koliko sam shvatio,slotovi su identicni i mozes da koristis kad koju hoces?

Fizicki su skoro iste, samo mislim da SD ima jos jedan "zarez" sa strane.. Inace, SD podrzava neke dzidza bidze oko podrske za copyright i nesto je brzi nego MMC... skoro svi SD citaci citaju i MMC kartice.

samo pitanjce

zasto nema modela MP3 playera ili modela digi fotoaparata koji primaju SDRAM memoriju??? onako laicki pitam - i ovo je memorija i ono je memorija...

Zato sto gasenjem racunara (napajanja) gubis podatke koji su i memoriji... za pocetak... a da ne govorimo o dimenzijama i ostalim parametrima...

JOBAH je napisao(la):
Fizicki su skoro iste, samo mislim da SD ima jos jedan "zarez" sa strane.. Inace, SD podrzava neke dzidza bidze oko podrske za copyright i nesto je brzi nego MMC... skoro svi SD citaci citaju i MMC kartice.

A obrnuto? Zbog tog zareza? Jel moze Siemens da guta i SD s obzirom da je za MMC ili da li Panasonic camcorder moze da primi MMC s obzirom da je za SD?

SL45 99.99% ne radi sa SDom... A Panasonic bi trebalo da radi sa MMCom...

Nazad
Vrh Dno