Šta je novo?

MP3 Player po 1001 put!

P$ych0

Slavan
Učlanjen(a)
07.06.2005
Poena
390
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 9800x3d, Phanteks Glacier One 420
Matična ploča
ASUS ROG Crosshair x870e Hero
RAM
48GB G.Skill Trident Z Neo 8000
GPU
Nvidia RTX 5090
Storage
4TB Crucial T705, 4TB Samsung 990 Pro
Zvuk
Sennheiser Game Zero, Momentum 3 wireless
PSU
Seasonic Prime TX1600 Noctua Edition
Kućište
Antec Flux Pro
Monitor
Aorus FO32U2P, Dell U2715H
Miš & tastatura
Logitech MX518 Legendary, Corsair K70
Laptop
Lenovo Legion
Mobilni telefon
Pixel 7 pro
Pametni uređaji
Philips Hue, Shelly, Alexa
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Planiram da uzmem MP3 player, posle mnooogo razmisljanja ostala su samo 2 modela (256mb) izmedju kojih se dvoumim...
1. Creative MuVo TX FM/MuVo V200
Mislim da nema bitne razlike izmedju ova 2 tako da sam ih stavio kao jedan, sa druge strane ne razumem se mnogo u mp3 playere tako da ako neko zna koji je od ova dva bolji neka slobodno kaze.
BTW koji od njih je noviji?
2. Creative MuVo Micro N200
Ovaj player mi se jako dopao na prvi pogled, prvenstveno zbog svoje velichine, ali kao sto svi znamo izgled zna da vara, tako da me zanima da li je zbog velichine izgubio na funkcionalnosti i kvalitetu zvuka?

10X unapred :)

Ja sam se isto raspitivao na ovu temu, gledao na netu, i definitivno je V200 bolji izbor! Ovo ti kazem posle procitanih 10-tak opisa na stranim sajtovima, jer jos nisam skupio parice da ga kupim :trust:

Jedan od najvecih pluseva mi je bilo to sto se ne mora vuci kabl sa njim, vec ga samo utaknes :D

Evo iz prve ruke: pazario sam V200 skoro i nisam se pokajao. Plejer radi k'o sat, ima super zvuk, sluske, lak za koriscenje. Cena TX FM i V200 je ista (za isti kapacitet). Drugar je dobio TX od 1 GB iz USA, nema razlike u zvuku i funkcionalnosti (obojica imamo isti firmver). Za N200 znam da je nesto stariji model, pretpostavljam da je po zvuku isti kao i drugi.

Kupovina

E pa ljudi hvala puno! :)

Pazario sam v200 i stvarno je extra player.
Jedan od razloga sto sam ga uzeo je taj sto sam samo njega mogao naci u Subotici od Creativovih playera (izuzimam smesnu cenu TX FM-a(128mb) za 9000din-zalosno :trust: )

@mesec
Skupi parice i neces ih pozaliti, player vredi
;)

Ajde kad je vec iz prve ruke, imam par pitanja :) ... Kakav je kvalitet diktafona? Jel moze da se snima recimo profa na predavanjima i sl. ?

I kakav je kvalitet radija? Kako hvata stanice i koliko je osetljiv?

E da, jos jedno pitanje... jel moze lepo da se utakne u USB, zbog velicine? Kad je recimo neki kabl utaknut i sl.?

Bas sam se naostrio da ga kupim, polozio sam neke ispite, pa bi deda i keva uleteli sa ostatkom para :D

1. Diktafon nije vrhunski. Treba namestiti mikrofon veoma blizu izvoru zvuka (i ja sam probao da snimam predavanja, ali je stahovito tiho). Moze da se sredi editovanjem wav-a.

2. Radio je solidan, hvata nesto losije od moje Nokie 5510 (koja ima prijem bolji od radija u kolima :) ). Ima 32 memorijska mesta za stanice.

3. Malo je deblji, pa moze da se utakne u desni USB ispod PS/2 porta (gledano sa zadnje strane kucista), ako je u levom taj kabl. Obrnuto ne moze.

RazbojNick je napisao(la):
1. Diktafon nije vrhunski. Treba namestiti mikrofon veoma blizu izvoru zvuka (i ja sam probao da snimam predavanja, ali je stahovito tiho). Moze da se sredi editovanjem wav-a.

2. Radio je solidan, hvata nesto losije od moje Nokie 5510 (koja ima prijem bolji od radija u kolima :) ). Ima 32 memorijska mesta za stanice.

3. Malo je deblji, pa moze da se utakne u desni USB ispod PS/2 porta (gledano sa zadnje strane kucista), ako je u levom taj kabl. Obrnuto ne moze.

Sto se tiche radia mislim da je odlican, jeste da mozda nokia hvata bolje, ali one stanice sto uhvati, savrseno pusta, cak bolje od mog kucnog radia :)

Hvala na odgovorima, ja nesto gledam da kazem bratu da mi u Austriji kupi onu verziju od 1gb... tamo je oko 120e! Jel se dobija neka torbica za nosenje i sl.? Jel moze lepo da se nosa po gradu?

P$ych0 je napisao(la):
Planiram da uzmem MP3 player, posle mnooogo razmisljanja ostala su samo 2 modela (256mb) izmedju kojih se dvoumim...
1. Creative MuVo TX FM/MuVo V200

2. Creative MuVo Micro N200

Devojka je zbog trcanja htela da uzme player pod 1.
razlika je samo u tome sto se uz prvi dobija traka za nosenje oko ruke !

i otisli smo do Complanda ali nismo nasli TX FM pa je izbor pao na
I-River 880, doduse ima samo 128Mb ali ko trci vise od 2 sata....
cena mu je sada pala na 79 evrica...

Poslednja izmena:
mesec je napisao(la):
Hvala na odgovorima, ja nesto gledam da kazem bratu da mi u Austriji kupi onu verziju od 1gb... tamo je oko 120e! Jel se dobija neka torbica za nosenje i sl.? Jel moze lepo da se nosa po gradu?

Pa kakvo je ovo pitanje? :)
Naravno da mozes, sa njim dobijes gumeni drzach ,koji ne smeta prilikom rukovanja playerom, a ima i stipaljku tako da moze odlichno da se nosa :D

mesec je napisao(la):
Neka obavezno uzme. Kod nas su bezobrazne cene. Drugar je platio 100 evra (USA).

razor1900 je napisao(la):
Devojka je zbog trcanja htela da uzme player pod 1.
razlika je samo u tome sto se uz prvi dobija traka za nosenje oko ruke !

i otisli smo do Complanda ali nismo nasli TX FM pa je izbor pao na
I-River 880, doduse ima samo 128Mb ali ko trci vise od 2 sata....
cena mu je sada pala na 79 evrica...
Ma daj sta se svi lozite na marketig, isprobao sam vise modela,ja sam kupio mp3 st lab 8100 A(256mb +sd prosirenje,fm +recording fm,line in+recording,out,diktafon(ep,lp,sp,),screen saver power,neka vrsta lcd ekrana,ekvilajzer, i to je oko 7200.din) neko nikada nije cuo za njega,kao sto malo vas zna da je u americi naprodavaniji mp3 "iroy" :-devil-: :smash: :-devil-:A STO TICE PRODAVNICA www.a-maze.co.yu NIJE NEKI IZBOR ALI IMA NAJNIZE CENE.

tesla je napisao(la):
Ma daj sta se svi lozite na marketig, isprobao sam vise modela,ja sam kupio mp3 st lab 8100 A(256mb +sd prosirenje,fm +recording fm,line in+recording,out,diktafon(ep,lp,sp,),screen saver power,neka vrsta lcd ekrana,ekvilajzer, i to je oko 7200.din) neko nikada nije cuo za njega,kao sto malo vas zna da je u americi naprodavaniji mp3 "iroy" :-devil-: :smash: :-devil-:A STO TICE PRODAVNICA www.a-maze.co.yu NIJE NEKI IZBOR ALI IMA NAJNIZE CENE.

Ajde napisi nesto o tom playeru... Kakvog su kvaliteta radio i diktafon? Kakvog je kvaliteta zvuk? Kakav je ekran, navigacija, i koliko mu traju baterije? Velicina i sl... opsti utisak :)

Iskreno nisam nikad cuo za njega... sto ne mora da znaci da je los :D

mesec je napisao(la):
Ajde napisi nesto o tom playeru... Kakvog su kvaliteta radio i diktafon? Kakvog je kvaliteta zvuk? Kakav je ekran, navigacija, i koliko mu traju baterije? Velicina i sl... opsti utisak :)

Iskreno nisam nikad cuo za njega... sto ne mora da znaci da je los :D
Pazi sto se tice diktafona mora da bude blize izvoru zvuka mada ja sam ga koristo na predavanju i proslo je :,,: ,kad snima SP modu sasvim je ok a dok LP,EP, nije nesto,ekran pogledaj na linku http://www.sunsway.com.hk/ ,radio je super (prijem,recording -wav-) :eyebrows:ekvilajzer je super :guitar: ,sve je to individualno nisam se pokajao,hteo sam da uzmem msi,creative,itd,ali mi se ovaj svideo bas zbog sd/mmc prosirenje,kad ga kupis koristis ga 2-3 dana ako nisi zadovoljan kes ti vracaju :,,: :,,: baterija mi je na punjenje tj.kupio sam i zaboravim kad sam je stavio :smoke: :smoke: :smoke:

Zna li ko gde taj STLab moze da se nadje u NS-u i po kojoj ceni?
Obisao sam par prodavnica, ali u najboljem slucaju taj plejer je bio u prodaji pre mesec-dva a sada ga nema i ne znaju kada ce isti opet dobiti...
Hvala unapred.

.neo je napisao(la):
Zna li ko gde taj STLab moze da se nadje u NS-u i po kojoj ceni?
Obisao sam par prodavnica, ali u najboljem slucaju taj plejer je bio u prodaji pre mesec-dva a sada ga nema i ne znaju kada ce isti opet dobiti...
Hvala unapred.
:S: Jedino za bg znam pored ove adrese ima u EUROSALONU na sajmu ali je skuplji za 15eur. BC Group Telefoni : 011/308.67.90
Adresa : Novopazarska ( Sime Miloševica ) 48 011/308.67.91
PTT i Mesto : 11000 Beograd 011/308.67.92
WEB : www.beocomp.co.yu Fax : 011/308.67.90
E-mail : [email protected]
[email protected] Mobilni : 064/820.90.14 :bottle:

Ok, pretpostavljam da ga onda i nema u NS-u. :trust:

Hvala u svakom slučaju Tesla, pa ako na kraju krajeva ne nadjem taj plejer ovde, bar znam gde ću moći da ga nađem u BG-u... Jos samo da se nateram da odem u BG :wave: :)

Poslednja izmena:
.neo je napisao(la):
Ok, pretpostavljam da ga onda i nema u NS-u. :trust:

Hvala u svakom slučaju Tesla, pa ako na kraju krajeva ne nadjem taj plejer ovde, bar znam gde ću moći da ga nađem u BG-u... Jos samo da se nateram da odem u BG :wave: :)

Sta da se radi :p mogu da ti zavrsim za 1000eur,jos da ti posaljem u crvenom-zlatnom ukrasnom japanskom papiru :zgran: SHALA OK! :wave: AKO TI TREBA JOS NEKA POMOC ZA MP3 PLAYER TU SAM, ILI AKO DOLAZIS U BG DA TI POMOGNEM AKO SE NE SNALAZIS DOBRO. :,,:

jedina mana tog playera je sto se povezuje preko kabla sa kompom. bio je i onaj mercury player, mislim da je model IXA 333i, slicna cena kao i ovaj st lab, takodje 256mb, takodje sd/mmc prosiriva memorija, samo moze da se kaci direktno na komp. a i izgleda malo lepse od ovog. samo je pitanje kakvog je kvaliteta.

Matori kako se inace povezuju? :zgran: .preko blue.t mnogo je kesa :d

ma ne povezuje se preko bt-a, vec kod onog st lab-a ti je neophodan usb kabl, a mercury direktno zabodes u usb port (kao flash disk).. a to ipak dosta znaci kad ides negde pa hoces od nekoga nesto da iskopiras.

PoisonFree je napisao(la):
ma ne povezuje se preko bt-a, vec kod onog st lab-a ti je neophodan usb kabl, a mercury direktno zabodes u usb port (kao flash disk).. a to ipak dosta znaci kad ides negde pa hoces od nekoga nesto da iskopiras.
OK-:smash: :p :smash:

Poslednja izmena:
Pazario sam juce Creative V200 za nekih 6500 din i mislim da je sasvim OK player za te pare. Dvoumio sam se izmedju SanDiska za nesto manje para i i-Riverovog modela za nesto vise para i mislim da nisam nisam pogresio. Imam utisak da je separacija kanala (stereo) malo losiji, cak sam mislio da je to do slusalica, ali i sa Sony sluskama rezultat je slican.
U svakom slucaju player je za preporuku.

Dark Angel je napisao(la):
Pazario sam juce Creative V200 za nekih 6500 din i mislim da je sasvim OK player za te pare. Dvoumio sam se izmedju SanDiska za nesto manje para i i-Riverovog modela za nesto vise para i mislim da nisam nisam pogresio. Imam utisak da je separacija kanala (stereo) malo losiji, cak sam mislio da je to do slusalica, ali i sa Sony sluskama rezultat je slican.
U svakom slucaju player je za preporuku.

Gde si ga uzeo, planiram i ja da uzmem. Jel to od 512 Mb?

ajde kad vetj prichate o mp3 playerima, ima li neko iskustva sa Canyon CN-MP3SE i iRivier T10 ? kolika je cena irivera u EU i ima li ga uopshte kod nas ? da li je boja povezana sa kapacitetom ili ne ? znam da je iriverov kvalitet vrhunski ali kakav je ovaj canyon u poredjenju sa njim ?

Poslednja izmena:
Iriver ima u Compland-u , a sto se Canyon-a tice ja imam CN-MPOLED2D i zadovoljan sam , sem sto je malo deblji , i slusalice nisu bas neke, sve ostalo je ok
Poz

Problem sa Creative TX 512MB

Cao zovem se Milena i ja imam mp3 player Muvo TX 512MB. Problem je u tome sto moj mp3 player pokazuje da mu je puna memorija kada hocu da nesto prebacim sa kompa ali kada pokusam da izbrisem nesto on pokazuje da je prazan i da ima 0 MB, takodje ne mogu nista da slusam jer u njemu pise da nema nikakvih muzickih fajlova. Sta mogu da uradim povodom ovog problema, kako da ga popravim. :wall:

kiborg21 je napisao(la):
Gde si ga uzeo, planiram i ja da uzmem. Jel to od 512 Mb?

Piramida... Sajmiste. 256mb !

Nazad
Vrh Dno