Šta je novo?

MP3 player do 400 Evra.....

• Začetnik teme [Miki]
  • Datum pokretanja
M

[Miki]

Guest
.......znam da je bilo nekoliko puta i da cete da navedete par linkova :) ali trazim nesto egzoticnije(do 400 €) pa bih vas molio da preporucite koji je best MP3 player (za te pare) i naravno gde moze da se nadje kod nas...

Da li želiš da te ubeđujemo da ne bacaš tolike pare ili ne? :p

Nop :) ocu nesto kvalitetno a to neznaci da moras nesto da nadjes bas od 400 evra....

Ja bi za taj kesh ispazario iPod - Appleov player, veliki sam ljubitelj Apple-a tako da nebi razmisljao nimalo, mozda samo oko toga kako doci do radnje :)

Nisi rekao da cita diskove (moja preporuka) ili da ima HDD u sebi???

Za te pare kod nas mozes da uzmes bukvalno bilo koji model koji ima da se kupi....OK, skoro svaki model :)

Od onoga što kod nas može da se nađe: Creative Jukebox Zen (20GB HDD, USB/Firewire). Ili Apple iPod, ali ne znam da ga neko kod nas prodaje.

Za Webby-a:Daj tel te firme,web adresu bilo sta
Za sve:Da li NOMAD JB 2 ima HDD u sebi i koliki je HDD?

Svi Creative Jukebox-i imaju HDD, dvojka ima hard od 10GB.

Imaš ih na www.mac.co.yu . Ali obrati pažnju da osnovni model košta od 400€, a on je sa 5GB HDD, a "javlja mi se" da u cenu nije uračunat porez na promet od 20% koji za ovu kategoriju proizvoda nije ukinut. 20GB model je 650€, pa ti vidi... (Creative Zen je 20GB i košta ispod 400€, ali sa porezom).

Izgleda da cu da uzmem Creative Nomad JUKEBOX 2 cool je ,cita cdove,ima HDD od 10 giga....

Sad sam ih zvao(Compland i nemaju Juke Box 2) :(...Mozda uzmem ZEN...

:( sad sam zvao o5 nemaju ni JUkebox 3 ni Zen :( smrc...znate li neku drugu firmu koja prodaje Creative kod nas?

hm, iRiver, recimo iFP 195 (512MB)- to je mali flash plejer ili iFP 350 (Slim) - koji cita sa CD-a + FM...

Uzimam od 10 gb e da nije onolika cena manja je......(prc ode mi letovanje u MP3 player:))

Ajde videcu stace danas biti :)...BTW Jel Juke Box 2 ima 20 GB HDD? Posto sam to negdevideo da je 20 gb.......

Zvao sam juce o5 i cena je 400evra nisam mogao da verujem a na njihovom zvanicnom sajtu je 300 ovi pokusavaju da zaradde 100 evra :)..Enyway nema sanse odustao sam od iPoda iz inata i ima da uzmem Zen lep , 20 GB sve cool...

Neka, možda sutra opet neko pita za savet kako da potroši 400€ :beat:

Nazad
Vrh Dno