Šta je novo?

MP3 Kasetofon

Filip

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
619
Da li neko zna nekog proizvodjaca koji ima kasetofon koji moze da cita CD/CD-RW i MP3 diskove? I da li ima da se kupi kod nas?

Hvala!

Za kola Pioneer. Kao "crnacki vokmen" Philips AZ1538 MP3 , oznaka sve govori. A za kupovinu proveri po radnjama, sad ih bar ima dosta.

:D

Pa i treba izmedju ostalog da cita kasete. :)
Treba mi "prenosiva mini linija" koja cita MP3, odnosno, kasetofon, radio, tranzistor... nazovi kako hoces, ali da cita kasetu, da ima FM tuner i da moze da cita mp3 diskove.

E pa malo teze ce ici zajedno MP3 i cassette deck. Uglavnom, koliko sam video, ko god je stavio MP3 izbacio je kasetofon. Valjda ima logike, ako je vec CD-RW i MP3 kompatibilan sta ce ti kasetofon ? ( to se pita proizvodjac, ja znam sta ce ti )

:D

Jedini model za koji ja nam da ima i MP3 i cassete deck jeste neka Samsung mini linija, ali nije bas zgodna za nosanje, jer ima odvojene zvucnike, a ni sam uredjaj nije bas mali.
Ako se dobro secam drugar je kupio jedan takav pre skoro godinu dana u Procesor komercu na sajmu, pa sada...

I posle cele jurnjave za kasetofonom, pukao mi je film i kupio sam stub koji cita MP3. Stub je Samsungov, radi (ova dva-tri dana) besprekorno, cita ID3, svira...... milina :)
Sto se tice "crnackih vokmena" kod nas sam uspeo da nadjem dva modela. Jedan Philips-ov koji moze samo da pusta CD (odnosno fali mu deck za kasetu) i pritom je fantasticno ruzan (subjektivno, sta da radim), i jedan Sony-jev model koji je imao i deck, ali mi je izgledao nekako suvise mali i nekako slabasan, a pritom su oba kostala 190e. Na internetu sam nasao Philipsove kasetofone koji pustaju MP3, ali znajuci ovu cenu brzo sam odustao... Nisam uspeo da nadjem ni na jednom sajtu samsungove kasetofone, pa ako neko zna kako da ih nadjem nek javi! (na samsung.com ne postoje kasetofoni)

Nazad
Vrh Dno