Šta je novo?

MP3 Download

bokiboss

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2003
Poena
604
Interesujeme da li neko zna nesto o programu limewire. Naime to je nesto sto je pre bio Napster za download MP3. Koliko je to siguran program. Da li ima slicnih propusta u samome kao sto smo to imali priliku da iskusimo sa Kazzom?

adresa je: www.limewire.com

Postoji verzija koja je potpuno Free!

Poslednja izmena:
Nije mi jasno sta hoces da pitas. Na kakve propuste mislis?

U svakom slucaju, to je dobar p2p program, u moru drugih, ja ga koristim, pored njega i dc++, azureus, ranije sam koristio i edonkey, kazaa-u, morpheus, winmx, napster... da li sam nesto propustio? :)

Jesi :) BearShare Pro, po meni bolji od svih ovih koji koriste Gnutella network.

I ja koristim LimeWire, poslednja verzija je 4.8.1. Skroz dobar program, sve nadjem, brzo skida, ali uprkos svemu, preporucljiva praksa je koristiti vise file-sharing programa.

Svi oni su slicni ali BearShare Pro mi je omiljen zbog UNLIMITED pretrage koje je uz to i veoma brza, tako da... ko nije probao neka skine : www.bearshare.com (za PRO verziju se obratite na PM :) )

bokiboss je napisao(la):
Interesujeme da li neko zna nesto o programu limewire. Naime to je nesto sto je pre bio Napster za download MP3. Koliko je to siguran program. Da li ima slicnih propusta u samome kao sto smo to imali priliku da iskusimo sa Kazzom?

adresa je: www.limewire.com

Postoji verzija koja je potpuno Free!
Ima free verzija koja ima izvjesna igranicenja.Ako mislis na spijunski softver koji dolazi uz besplatnu kazza-u,ima ga i ovdje,ali ne toliko,barem mi se ucinilo.Ja sam odma preshao na pro verziju koja je nesto brza i meni se veoma svidja,mada mi i kod nje PestPatrol prijavljuje da ima nesto malo "djubreta"-istina ostali programi te vrste ga ne prijavljuju.Bear Share pro je takodje dobar,ali bih ipak prednost dao Lime wire-u jer meni brze radi,odnosno skida.Pozdrav

Nazad
Vrh Dno