Posto me je zanimao ovaj discman, a Ashley ga je vec imao, pitao sam ga za neke utiske. Evo nase prepiske na tu temu:
> Jos dok je Simpson prodavao Mercury KOB-220 discman video sam da si
> napisao da ga imas, i da si zadovoljan njime, pa bih ti ja
postavio
> samo jos neka pitanja posto na netu nigde nisam mogao da nadjem njegov
> opis. Dakle, zanima me kakva mu je antisok funkcija, da li preskace
> dok ga slusas u hodu i sl. Zatim, kakav mu je daljinski? Da li je
> funkcionalan pri koriscenju u hodu i kada ima neka prepreka (npr. kada
> je discman u torbi)? Kakav je zvuk sveukupno? I zadnje pitanje
,
> koliko mu traju baterije, i da li je punjac dobar?
> Ne moras da zuris sa odgovorom, nadam se da nisam postavio previse
> pitanja, mozda bi mogao odgovor da postujes takodje i na bencu, posto
> sigurno ima jos ljudi koje zanima.
>
> Hvala unapred na odgovoru, i zelim ti SRECNU NOVU GODINU, i dobar
> provod veceras. (ja sam iz Panceva, ali dolazim na docek u NS... ma najlepsi grad u Jugi
>
> --
> Pozdrav!,
> Aleksandar
Evo ovako: Antisok funkcija za klasican CD je nikakva. Preskace i sa ukljucenom i sa iskljucenom funkcijom. Kad pusta MP3, onda nikakvih problema nema, moras da ga drmusas jedno 10 sekundi k'o ****** da bi poceo da preskace. Daljinski je dobar, ima sve potrebne dugmice, ali
je infracrveni, pa ne moze da probija kroz torbe i slicno. Ima dosta sirok ugao hvatanja, pa ne moras da gadjas direkt u uredjaj, ali ti ne vredi nista kada je discman u torbi. Sveukupno, odlican uredjaj za MP3, a za klasican CD samo ako stoji nepomicno. Baterije traju oko 12 sati, punjac je OK... Odsvirao je citavu novogodisnju zurku bez ikakvih problema, tako da sam prilicno zadovoljan
Pozdrav,
Ashley
Posto mi se sveukupno discman svidja, da li neko zna gde se moze nabaviti po povoljnoj ceni? Jel i za MP3 discman-e ukinuto 20% poreza ili ne?
Ako jos neko ima nesto da kaze na ovu temu neka slobodno izvoli... preporucite, savetujte, kudite
> Jos dok je Simpson prodavao Mercury KOB-220 discman video sam da si
> napisao da ga imas, i da si zadovoljan njime, pa bih ti ja
postavio
> samo jos neka pitanja posto na netu nigde nisam mogao da nadjem njegov
> opis. Dakle, zanima me kakva mu je antisok funkcija, da li preskace
> dok ga slusas u hodu i sl. Zatim, kakav mu je daljinski? Da li je
> funkcionalan pri koriscenju u hodu i kada ima neka prepreka (npr. kada
> je discman u torbi)? Kakav je zvuk sveukupno? I zadnje pitanje
> koliko mu traju baterije, i da li je punjac dobar?
> Ne moras da zuris sa odgovorom, nadam se da nisam postavio previse
> pitanja, mozda bi mogao odgovor da postujes takodje i na bencu, posto
> sigurno ima jos ljudi koje zanima.
>
> Hvala unapred na odgovoru, i zelim ti SRECNU NOVU GODINU, i dobar
> provod veceras. (ja sam iz Panceva, ali dolazim na docek u NS... ma najlepsi grad u Jugi
>
> --
> Pozdrav!,
> Aleksandar
Evo ovako: Antisok funkcija za klasican CD je nikakva. Preskace i sa ukljucenom i sa iskljucenom funkcijom. Kad pusta MP3, onda nikakvih problema nema, moras da ga drmusas jedno 10 sekundi k'o ****** da bi poceo da preskace. Daljinski je dobar, ima sve potrebne dugmice, ali
je infracrveni, pa ne moze da probija kroz torbe i slicno. Ima dosta sirok ugao hvatanja, pa ne moras da gadjas direkt u uredjaj, ali ti ne vredi nista kada je discman u torbi. Sveukupno, odlican uredjaj za MP3, a za klasican CD samo ako stoji nepomicno. Baterije traju oko 12 sati, punjac je OK... Odsvirao je citavu novogodisnju zurku bez ikakvih problema, tako da sam prilicno zadovoljan
Pozdrav,
Ashley
Posto mi se sveukupno discman svidja, da li neko zna gde se moze nabaviti po povoljnoj ceni? Jel i za MP3 discman-e ukinuto 20% poreza ili ne?
Ako jos neko ima nesto da kaze na ovu temu neka slobodno izvoli... preporucite, savetujte, kudite