Šta je novo?

MP3 Discman Mercury KOB-220 - Utisci

mesec

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2002
Poena
619
Posto me je zanimao ovaj discman, a Ashley ga je vec imao, pitao sam ga za neke utiske. Evo nase prepiske na tu temu:

> Jos dok je Simpson prodavao Mercury KOB-220 discman video sam da si
> napisao da ga imas, i da si zadovoljan njime, pa bih ti ja
postavio
> samo jos neka pitanja posto na netu nigde nisam mogao da nadjem njegov
> opis. Dakle, zanima me kakva mu je antisok funkcija, da li preskace
> dok ga slusas u hodu i sl. Zatim, kakav mu je daljinski? Da li je
> funkcionalan pri koriscenju u hodu i kada ima neka prepreka (npr. kada
> je discman u torbi)? Kakav je zvuk sveukupno? I zadnje pitanje :),
> koliko mu traju baterije, i da li je punjac dobar?
> Ne moras da zuris sa odgovorom, nadam se da nisam postavio previse
> pitanja, mozda bi mogao odgovor da postujes takodje i na bencu, posto
> sigurno ima jos ljudi koje zanima.
>
> Hvala unapred na odgovoru, i zelim ti SRECNU NOVU GODINU, i dobar
> provod veceras. (ja sam iz Panceva, ali dolazim na docek u NS... ma najlepsi grad u Jugi :)
>
> --
> Pozdrav!,
> Aleksandar

Evo ovako: Antisok funkcija za klasican CD je nikakva. Preskace i sa ukljucenom i sa iskljucenom funkcijom. Kad pusta MP3, onda nikakvih problema nema, moras da ga drmusas jedno 10 sekundi k'o ****** da bi poceo da preskace. Daljinski je dobar, ima sve potrebne dugmice, ali
je infracrveni, pa ne moze da probija kroz torbe i slicno. Ima dosta sirok ugao hvatanja, pa ne moras da gadjas direkt u uredjaj, ali ti ne vredi nista kada je discman u torbi. Sveukupno, odlican uredjaj za MP3, a za klasican CD samo ako stoji nepomicno. Baterije traju oko 12 sati, punjac je OK... Odsvirao je citavu novogodisnju zurku bez ikakvih problema, tako da sam prilicno zadovoljan :)

Pozdrav,
Ashley

Posto mi se sveukupno discman svidja, da li neko zna gde se moze nabaviti po povoljnoj ceni? Jel i za MP3 discman-e ukinuto 20% poreza ili ne?

Ako jos neko ima nesto da kaze na ovu temu neka slobodno izvoli... preporucite, savetujte, kudite :)

Vrh Dno