V vucko83 Čuven Učlanjen(a) 26.12.2001 Poruke 840 Poena 620 06.02.2003 #1 Treba mi neki program koji bi mogao recimo winamp playlistu da prebaci u neki program koji pravi cover-e. Jel zna neko gde bih mogao da se skine.
Treba mi neki program koji bi mogao recimo winamp playlistu da prebaci u neki program koji pravi cover-e. Jel zna neko gde bih mogao da se skine.
B br@in Čuven Učlanjen(a) 19.09.2002 Poruke 53 Poena 609 07.02.2003 #2 Ja mislim da takav program ne postoji, a ako postoji onda probaj da ga nadjes na nekom od sledecih linkova: www.tucows.com www.download.com www.freewarehome.com www.torry.net pod sekcijom applications (ako se dobro secam) Inace, preporuka za Cover Designer koji dolazi uz Nero 5.5.x.x. Mnogo dobar program, po mom misljenju cak najbolji.
Ja mislim da takav program ne postoji, a ako postoji onda probaj da ga nadjes na nekom od sledecih linkova: www.tucows.com www.download.com www.freewarehome.com www.torry.net pod sekcijom applications (ako se dobro secam) Inace, preporuka za Cover Designer koji dolazi uz Nero 5.5.x.x. Mnogo dobar program, po mom misljenju cak najbolji.