Šta je novo?

MP3 CD za auto

• Začetnik teme Začetnik teme JOBAH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

JOBAH

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2000
Poena
649
Da li postoji i po kojoj ceni MP3 CD Player za auto? Npr neki Kenvud ili Pionir?

Ima, jedan tip je prodavao, mislim Pioneer za 500 DM. A sto sigurno znam ima Aiwa za oko 450 DM. Jeste da je malo skupo ali ti se vise isplati nego CD sarzer.

TOMY je napisao(la):
Ima, jedan tip je prodavao, mislim Pioneer za 500 DM. A sto sigurno znam ima Aiwa za oko 450 DM. Jeste da je malo skupo ali ti se vise isplati nego CD sarzer.

Odlicna je i mozda i najisplativija fora uzeti mp3 plejer (discman) i povezati ga sa vec postojecim kasetofonom pomocu one 'beskonacne kasete' 🙂

A? 😉

TOMY, imas li email ili phone tog tipa?

OUTLAW, ideja ti je dobra, ali u ovom slucaju mi ne pali....

Evo Pioneer je izbacio pocetkom februara MP3 player za kola.......
http://www.pioneer-eur.com/pressr74.htm

Kod nas ga jos uvek nema,......u USA je oko 300 $.....a u Madjarskoj sam video Clariona, Sony-ja, Kenwood-a,.....i ostale MP3 playere....jedino sto su nerealno skupi, preko 650 eura.....
Ako neko ima neku informaciju o dolasku kod nas neka javi...

Pozdrav!:wave;
P.S. U ELTIM-u nemaju Sony-ja....iako je izasao pre par meseci
http://www.xplodsony.com/products/?CATEGORY=MP3

Ja sam malo gledao cene na netu i izgleda da ima kenwooda vec od nekih 250-300 $... Tako da je to u Madjarskoj ocajno skupo..

JOBAH je napisao(la):
TOMY, imas li email ili phone tog tipa?

ne mogu da ga nadjem nikako, verovatno je prodao...a kad je to bilo...
nego sto ne bi uzeo Aiwu, sad je cena oko 400 dm, licno sam je video, preterano izgleda, ima kolor LCD dislplej, odlican uredjaj! Ima ga u Novom Sadu na Spensu (sportsko-poslovni centar), imas garanciju, sve!

Cekaj ta Aiwa podrzava MP3? Da li slucajno znas koji je to model, da pogledam malo na netu... Steta sto nije u bg... da nemas mozda i tel radnje ? 😀 al' sam zahtevan

Da li neko zna gde moze kod nas da se nadje MP3 Discman, i po kojoj ceni.

TOMY je napisao(la):
To je bas bas jeftino, skoro sumnjivo 😛
pre oko mesec dana sam na spensu kupio Pioneer CD player za kola (DEH 3330R, ne mp3) i bio je sa popustom 400 i neku marku..

Stize mi Pionner DEH 7400 MP ...valjda u subotu.....prvi MP3 Pioneer u Beogradu......jedva cekam😉

Pozdrav!

Napisi utiske obavezno. 🙂

Koliko si ga platio?

JOBAH je napisao(la):
Napisi utiske obavezno. 🙂

Koliko si ga platio?

Javljam...naravno😉

Oko 450 Eura....valjda ide i daljinski....trebalo bi ...
Pozdrav! :wave;

Nazad
Vrh Dno