Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
ako imas winAMP podesi output plugin na nulsoft disk writer plug in i on ce ti raspakovati MP3 u Wav koji kasnije mozes da snimis na CD a inace novije vrezije nera same raspakuju dok snima disk, mada nera nisam probao u tome
meni se nikada nisu svidjale te "built in" opcije software-a za rezace pa sam oduvek za ovakve poduhvate koristio neke third party programe....
Ustanovio sam da je apsolutni vladar Mp3 To Wave.......
Download: Mp3 To Wave
:wave;
Ma zasto bre komplikujete, ivo ako imas npr. Nero samo izaberi opciju Audi CD i program ce ih sam prebaciti u zeljeni format, ne znam kako stvari stoje sa drugim programima.
Lepo uzmi bilo koji program za rezanje kao sto ti covek rece i izaberi Audio CD i samo prevuces kao u WinExploreru sta hoces na CD i gotovo. Ja stalno to radim u Nero-u i nisam imao nikakvih problema.
Lepo uzmi bilo koji program za rezanje kao sto ti covek rece i izaberi Audio CD i samo prevuces kao u WinExploreru sta hoces na CD i gotovo. Ja stalno to radim u Nero-u i nisam imao nikakvih problema.