Šta je novo?

MP igre. Koju da kupim?

bzvz

Cenjen
Učlanjen(a)
16.12.2012
Poena
169
Preporucite mi neku igru sa dobim multiplayer-om. Igrao sam BF3 i smorio je. CoD ne bi, jer mrzim sto svake god izlaze.
U poslednje vreme mi se svidjaju ove trkacke, pa koja ima dobar/zanimljiv mp, sa vise modova i vise igraca. Mada ne mora samo trkacke :)
PS. Bilo bi dobro da ima Split-Screen online :D

Poslednja izmena:
Probaj World Of Tanks, mozda ti se svidi. Polu trkacka, polu pucacka :)

Probaj MW3, meni se mnogo vise svidja od BF BC2, ali ako ti se ne svidja sto je CoD onda nema veze.
Isto tako mogu da preporucim Assassins Creed multiplayer(ja konkretno imam Revelations). Dani i dani zabave.
Pored toga Diablo 3, Left 4 Dead 2 i Starcraft 2 mogu da preporucim.

L4D i L4D2

Planetside 2. Dobra i jos dzabe :D

Kupi PS3 pa igraj split screen sa drustvom. PC je personal computer.

Sve igre smo mu nabrojali i sve ga smorile, sto si onda uopste pitako kad si sve probao?

Imas Auto Club Revolution free.

Podrška za avione, war thunder.

Red Orchestra 2. WW2 simulacija ratovanja.

Heroes & Generals ..dosta slicna kao RO2

HAWKEN

Ghost Recon Online

MechWarrior Online

Ako nisi, BadCompany 2. I dalje je živa (ma živi su i dosta stariji battlefield naslovi).

AirMech. Free strategija..

Forge. Imas ga danas i sutra na steamu besplatno pa probaj taj multi. Ja sam ga sinoc probao pa ne znam kakva je na duze staze.

ShotOnline.

HOMEFRONT.. mislim da je i dalje živa ali provjeri to.

Star Conflict, od kompanije koja radi WarThunder. Takodjer free...

Poslednja izmena:
Meni se izuzetno svideo Section 8 i igrao sam ga dosta dugo..vidim da je jos odavno izasao i njegov nastavak, ali ne znam ima li servera i koliko je ziva igra. Jer si u originalnom Section 8 MPu imao 2,3 igraca po timu i ostalo botovi da se popuni mec..

Ako voliš medieval igre, preporučio bih vrlo popularan mod za Mount&Blade: Warband.

cRPG - strašno zarazan, ja ga igram evo 2.5 godine bez prestanka (svaki dan) i još nije dosadio. Jako aktivna zajednica i forum, ima dosta igrača sa EX YU prostora.

Poslednja izmena:
Hawken i Ghost recon sam igrao ali tad sam imao slabiji pc, seckalo sve :) Skinucu opet.
@Killing flor deluje zanimljivo :) Mora da se proba posle onog dosadnog l4d2 :D
EDIT: Hvala na predloge svima, naso sam sta cu da igram :-devil-:

Poslednja izmena:
Preporucite mi neku igru sa dobim multiplayer-om. Igrao sam BF3 i smorio je. CoD ne bi, jer mrzim sto svake god izlaze.
U poslednje vreme mi se svidjaju ove trkacke, pa koja ima dobar/zanimljiv mp, sa vise modova i vise igraca. Mada ne mora samo trkacke :)
PS. Bilo bi dobro da ima Split-Screen online :D

Malo para za odlicnu igru i ostane ti mrezni kabl i to 7 u 1.
Pravac u Metro 2.maja

Prilozi

• 28042013106.jpg
    28042013106.jpg
    32.9 KB · Pregleda: 61
Team Fortress 2 je F2P.

Nazad
Vrh Dno