Šta je novo?

Mozilla Thunderbird pitanje...

• Začetnik teme Začetnik teme ZoNi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Možeš da direktno brišeš sa servera ali ne možeš da pregledaš poštu na serveru (ako se ne varam).
Znači, ako ti stiže spam, napraviš filter za njega da direktno briše sa servera i to je to.

Da, postoji ta opcija, ali nisam siguran da je još u potpunosti implementirana. Meni npr. nije radila...

Mada, izašla je u međuvremenu verzija 0.7, tako da je to možda ispravljeno...

Poslednja izmena:
Jos jedna tema izvucena iz naftalina....moze li Mozilla Thunderbird 1.07 da skida webmail (konkretno me interesuje gmail i hotmail). Mozda ima negde na forumu, ali ja nisam uspeo da nadjem.

hvala

ZeeGerman je napisao(la):
Jos jedna tema izvucena iz naftalina....moze li Mozilla Thunderbird 1.07 da skida webmail (konkretno me interesuje gmail i hotmail). Mozda ima negde na forumu, ali ja nisam uspeo da nadjem.

hvala

kakav ******izam da radim "quote" sam sebi.... :wall:

elem, uspeo sam da izvalim ovo sto sam pitao (uspeo za gmail, sto mi je i bilo vaznije), no, interesuje me da li Thunderbird 1.07 pored foldera (inbox, sent, itd) moze da ima oznaku (broj) koliko mailova ima u istom

upravo pretrazujem ekstenzije i teme za nesto interesantno, ali verujem da ovo ima negde u opcijama...

Mene zanima da li moze da se vidi velicina fonta prilikom pisanja maila, kao u outlook-u da ima font size?

Nazad
Vrh Dno