Šta je novo?

Mozilla Firefox

prdex

Slavan
Učlanjen(a)
28.02.2006
Poena
330
Moja oprema  
Laptop
Hp 123
Evo jednog lakog pitanja:
kako da otvorim novi prozor u Firefoxu ali da ne bude blanko nego da prekopira vec postojeci otvoreni prozor(kao Ctrl+N u win exploreru)?
Pozdrav

meni trenutno pise da je crtl-alt-t

Ili za one koji vise vole da koriste misa: desni klik na tab, pa izabrati Duplicate Tab.

Uradi ono sto sam ja rekao, pa ces vidjeti gdje pise ;)

kad vec o mozili jel moze da se instaliraju svi zivi plagini od negde da se skinu iz cuga a ne ono kako otvorim neki sajt za koji mi treba neki da stalno smara... znachi neshto u obliku .zip ili .exe shto moze da se prenese i dalje na druge kompove.

kad vec o mozili jel moze da se instaliraju svi zivi plagini od negde da se skinu iz cuga a ne ono kako otvorim neki sajt za koji mi treba neki da stalno smara... znachi neshto u obliku .zip ili .exe shto moze da se prenese i dalje na druge kompove.

Probaj MozBackup

Služi za backup Mozilla profila. Backapuje sve živo od bookmarka do ekstenzija. Samo što je moguće da sa nekim ekstenzijama ima problema, što još nisam iskusio. Odličan program. Napraviš backup fajl, staviš ga na neki prenosni medij, restoruješ na drugom kompu pomoću istog programa.

Poslednja izmena:
Pa samo skini samo fajl (koji inace ima ekstenziju .xpi) pa posle mozes da ga kopiras gdje hoces. A kad hoces da ga instaliras, ides u Firefoxu na File -> Open file.

Nazad
Vrh Dno