Drustvo, jel neko zna da pomogne...koristim Firefox, imam poslednju verziju (sama se updateuje na najsvezije izdanje). Ovo cudo prosto jede i memoriju i procesorsku snagu. U procesima se jasno vidi da mi cesto zna skociti na oko 1gb koristenja ram memorije i 50% procesorske snage...
O ovom problemu sam citao na netu, nasao neki firefox optimizer... sad kao ne jede toliko memorije (pise svega oko 50ak mb) ali zato procesor i dalje radi 50%... imam osecaj da je taj optimizer samo shminka i ne prikazuje se realno stanje...
takodje mi se desava da youtube secka dok se gleda video i facebook kochi dok se kuca tekst, narochito na chatu... otkucam neshto a ne izadje do kraja sve vec nakon par sekundi...
da li neko zna sta mi je ciniti, posto je problem sad vec iritirajuci!?
O ovom problemu sam citao na netu, nasao neki firefox optimizer... sad kao ne jede toliko memorije (pise svega oko 50ak mb) ali zato procesor i dalje radi 50%... imam osecaj da je taj optimizer samo shminka i ne prikazuje se realno stanje...
takodje mi se desava da youtube secka dok se gleda video i facebook kochi dok se kuca tekst, narochito na chatu... otkucam neshto a ne izadje do kraja sve vec nakon par sekundi...
da li neko zna sta mi je ciniti, posto je problem sad vec iritirajuci!?