Šta je novo?

Mozilla Firefox 4.0 Final

RC 2 = final ? da ne skidam opet >.<

ne znate mozda kako ce stojati sa podrskom za starije addon-ove?

da, RC2 je finalna verzija, na tom linku sto si poslao Axel, pise da je 19.3. postavljeno....

a sad cekamo Firefox 5 jer 4 je bzvz !!

salim se dobar je 4 ;p

ali ima jos dosta mesta za napredak =]

Poslednja izmena:
da li je neko primetio kako se Personas teme usporavaju FF 4 u Snow Leopardu ?!?!? O_O ili sam to samo ja :S i jos plus ima mali UI bug u tabovima(tamo gde se tabovi "dodiruju")

u windowsu nisam jos probao...

da li je neko primetio kako se Personas teme usporavaju FF 4 u Snow Leopardu ?!?!? O_O ili sam to samo ja :S i jos plus ima mali UI bug u tabovima(tamo gde se tabovi "dodiruju")

u windowsu nisam jos probao...

Ja nisam jos probao nni u win ni u SL, kad probam, javljam utiske.

LOL.. Nije ovako bilo kad sam ja malopre postavio link, bioje FTP direktorijum! Izgleda da je procurela pogresna informacija, mnostvo velikih PC sajtova je davalo linkove mozilinog FTP servera, tvrdeci da je to finalna verzija.
Ovi iz Mozile su to primetili pa su brze bolje editovali stranicu. Ko zna koliko poseta su imali kada su ovo uradili..:D

Pa uvek se Final pojavi na FTPu dan pre zvanicnog pojavljivanja. :)

upfate sa 3.6.15 i dalje ništa ne pokazuje. Inače na virtuelnoj mahini sam probao betu i nevidim neka ekstra poboljšanja osim kopiranja nekih rešenja sa opere

gde god odete sa bilo kog linka dovesce vas do istog a to je RC2 jer pored svakog exe fajla je datum 18.03 a to je RC2 mada ocito da samo sto nije kad su se toliko razgalamili

Koristim Operu godinama unazad, ali imam i FF instaliran za svaki slucaj. Bas danas u juce isprobavam ovaj 4.0 i mislim da je mnogo brzi od Opere. Trosi vise memorije, ali je zato bas brz. Operu sam ponovo instalirao pre 15 dana, jer je pocela da koci, i evo vec sada kada npr. otvorim neku vecu stranu kao sto je npr. engadget, kada skrolujem koci kao luda. Dok u FF-u sve ide vrlo tecno. Bas sam probao da otvorim 5-6 istih tabova u oba browsera i FF je osetno agilniji. Ne daj boze da ostavim u Operi 3-4 taba otvorena, pa da probam posle nekoliko sati da je podignem iz taskbara...ima da cekam pola minuta. Jos ako je ucitan neki YT klip....veselo. FF nema tih problema.

Jel ima za FF neka speed dial ekstenzija, koja iole lici vizuelno na Operin speed dial?

Koristim Operu godinama unazad, ali imam i FF instaliran za svaki slucaj. Bas danas u juce isprobavam ovaj 4.0 i mislim da je mnogo brzi od Opere. Trosi vise memorije, ali je zato bas brz. Operu sam ponovo instalirao pre 15 dana, jer je pocela da koci, i evo vec sada kada npr. otvorim neku vecu stranu kao sto je npr. engadget, kada skrolujem koci kao luda. Dok u FF-u sve ide vrlo tecno. Bas sam probao da otvorim 5-6 istih tabova u oba browsera i FF je osetno agilniji. Ne daj boze da ostavim u Operi 3-4 taba otvorena, pa da probam posle nekoliko sati da je podignem iz taskbara...ima da cekam pola minuta. Jos ako je ucitan neki YT klip....veselo. FF nema tih problema.

Jel ima za FF neka speed dial ekstenzija, koja iole lici vizuelno na Operin speed dial?

au kakav ti komp imas kad ti je opera sporija od FF-a :S

ima speed dial ali operin speed dial jos niko nije nadmasio, kao ni smooth sroll....

Imas naravno

Licno koristim Fast Dial

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fast-dial-5721/

A imas i Speed Dial

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/speed-dial/

Pa znam za ta dva, ali malopre sam probao Speed Dial i to nije ni prici onome sa Opere. A Fast Dial sam probao i nikako da ga nateram da radi. Jednostavno nemam nista kada startujem blank page.

Dok ja ne vidim na mozilla.com sajtu da pise 4.0 ne skidam :).

U byte je ista kao i RC2 verzija, a takodje i kao verzija koja je juce procurela sa mozilinih ftp servera.

Instalirah upravo i wow... baš je primetno brža od 3.x verzija.
Nisam instalirao bete i RC-ove, tako da je meni ovo prvi kontakt sa novom verzijom.

Da, moram priznati da i meni deluje zivahnije, mada mi ni 3.60 verzija nije bila spora.
Veci adresni bar, malo drugaciji tabovi, sve u svemu ne skodi, a cim ne skodi... :d.

Nazad
Vrh Dno