Goyakla
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.03.2005
- Poena
- 705
ne znate mozda kako ce stojati sa podrskom za starije addon-ove?
da li je neko primetio kako se Personas teme usporavaju FF 4 u Snow Leopardu ?!?!? O_O ili sam to samo ja :S i jos plus ima mali UI bug u tabovima(tamo gde se tabovi "dodiruju")
u windowsu nisam jos probao...
Jos uvek je RC, lepo pise - ftp://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/4.0/win32/index.html
Koristim Operu godinama unazad, ali imam i FF instaliran za svaki slucaj. Bas danas u juce isprobavam ovaj 4.0 i mislim da je mnogo brzi od Opere. Trosi vise memorije, ali je zato bas brz. Operu sam ponovo instalirao pre 15 dana, jer je pocela da koci, i evo vec sada kada npr. otvorim neku vecu stranu kao sto je npr. engadget, kada skrolujem koci kao luda. Dok u FF-u sve ide vrlo tecno. Bas sam probao da otvorim 5-6 istih tabova u oba browsera i FF je osetno agilniji. Ne daj boze da ostavim u Operi 3-4 taba otvorena, pa da probam posle nekoliko sati da je podignem iz taskbara...ima da cekam pola minuta. Jos ako je ucitan neki YT klip....veselo. FF nema tih problema.
Jel ima za FF neka speed dial ekstenzija, koja iole lici vizuelno na Operin speed dial?
Koristim Operu godinama unazad, ali imam i FF instaliran za svaki slucaj. Bas danas u juce isprobavam ovaj 4.0 i mislim da je mnogo brzi od Opere. Trosi vise memorije, ali je zato bas brz. Operu sam ponovo instalirao pre 15 dana, jer je pocela da koci, i evo vec sada kada npr. otvorim neku vecu stranu kao sto je npr. engadget, kada skrolujem koci kao luda. Dok u FF-u sve ide vrlo tecno. Bas sam probao da otvorim 5-6 istih tabova u oba browsera i FF je osetno agilniji. Ne daj boze da ostavim u Operi 3-4 taba otvorena, pa da probam posle nekoliko sati da je podignem iz taskbara...ima da cekam pola minuta. Jos ako je ucitan neki YT klip....veselo. FF nema tih problema.
Jel ima za FF neka speed dial ekstenzija, koja iole lici vizuelno na Operin speed dial?
Pa znam za ta dva, ali malopre sam probao Speed Dial i to nije ni prici onome sa Opere. A Fast Dial sam probao i nikako da ga nateram da radi. Jednostavno nemam nista kada startujem blank page.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari