Šta je novo?

Mozilla 5.0.1 i nVidia drajveri - problem ???

sasa022

Znamenit
Učlanjen(a)
14.11.2004
Poena
1,045
Koristim Firefox 3.6.18
Probao sam i 4.0.1 i nisam imao problema...

Dosla je na red i verzija 5,ali cini mi se i problemi :(

Dva apsolutno nezavisna kompa

1. Athlon 3000+,NF3 ploca,graficka GF 4,1 GB RAM-a,Windows 7
2. Intel E3300,ploca GA-G41M,graficka GF8500,2GB RAM-a,Windows XP

Sveze instaliran i Win7 i XP.

Cini mi se da su problemi na oba kompa nastali posle instalacije Mozile 5.0.1.Samo se odjednom komp "zamrzne",iskoci plavi ekran sa porukom
nv4_mini.sys
PAGE_FAULT.........
I posle toga sistem non-stop "puca"
Ne pomaze ni brisanje i instalacija verzije 4.0.1 u oba slucaja ( i komp 1. i 2. )

FlashPlayer - poslednja verzija 10-ke

Na kompu 1. sam radio novu instalaciju,ali sam stavio XP.Instaliro sam Firefox 4 i za sada sve radi.
Komp 2. - ujutru sledi detaljna provera

Da li je neko imao slicnih problema i da li je jedino resenje reinstalacija sistema ?

Ja moram reći da nisam imao tih problema sa 5icom, ni na xp-u ni na 7-ci.
Neznam šta bi tu moglobiti.

YOUTUBE - Mozilla 5.0.1 i nVidia drajveri - problem ???

Nesto u kombinaciji YouTube - FlashPlayer pravi problem...

Na drugom kompu instaliran Win 7 - sve je radilo OK ( i igre i video na drugim sajtovima ) osim YouTube-a
U podesavanju FlashPlayer-a sam iskljucio ENABLE HARDWARE ACCELERATION i problem je nestao.

Poslednja izmena:
Mozda bi se trajno resio problem ako bi uradio reinstalaciju drajvera za graficku sa Driver Sweeper-om. Ipak cista reinstalacija je dosta bolja od nadogradnje.

@Ribizla

Problem je iskljucivo sa YouTube-om !!!
Sve ostalo normalno funkcionise....

Ja imam FF 5.0, nVidia GF 8800 GTS i Win7 x64 i sve sljaka bez problema. Dakle problem je negde na relaciji nVidia/Flash/FF. Aj da probamo da izolujemo problem i resimo ga u korenu. Reinstalacija nVidia drajvera traje 5 minuta.

1. Uninstall iz control panela
2. restart na Safe Mode
3. DriverSweeper ciscenje zaostalih gluposti
4. restart i instalacija novih drajvera

@Ribizla

Ta 2 kompa nisu vise kod mene pa ne mogu da eksperimentisem... ali moj zakljucak je da se nesto nije uklopilo na relaciji YT - flash - nVidia drajveri bez obzira da li se koristi Mozilla,Chrome,Explorer,Opera....

Video sa Google videa,raznih XXX sajtova ide bez problema.

Nazad
Vrh Dno