Šta je novo?

Moze li?

LuPuS

Slavan
Učlanjen(a)
06.05.2006
Poena
319
Da li moze da se promeni identifikacija mog broja telefona tj. kada zovem nekoga da se prikazuje neki drugi broj?

jedino sto moze je da sakrijes broj,to sto zelis je ne izvodljivo

Pa i nebi bas bilo lepo! Racunaj da bi neko mogo i tvoj broj onda da uzme i nekog da zeza, a ti da nadrljas!!!

mozes da posaljes poruku nekom broju a da se njemu na ekranu ispise da je poruka od broja koji ti zelis,s tim sto nema opcije reply, a takodje je dobra fora sto ako znas kako je neko memorisan nekome u telefonu,mozes da upises to ime i onome ko prima sms ce pisati da je poruka od tog kontakta iz imenika,s tim sto opet nema reply-ja. Nekad je ovo bilo besplatno sad se placa ,sajt se zove gateway comunicator ili tako nesto,davno sam se zezao sa tim

Od tih opcija, najjaca je da ne moze niko da ti sakrije br. TJ ako neko zove sa skrivenog broja, ispise se normalan br.. Al za to treba debela veza..

Poslednja izmena:
Od tih opcija, najjaca je da ne moze niko da ti sakrije br. TJ ako neko zove sa skrivenog broja, ispise se normalan br.. Al za to treba debela veza..

Prvi put cujem za to, bas cu da se raspitam, to nije losa fora.
Mada u 90% slucajeva kad vidis skriven broj znas da neko zove da se sprda.

Ta varijanta je postojala nekada kod Mobtela, pa su je ukinuli koliko ja znam... NOCLIP se zvala ili tako nešto...

Ne znam da li postoji kod Telenora, ali sa sigurnoscu mogu da vam kazem da postoji kod Telekoma.

Da li može da se doplati, ono na mesečnom nivou kao dodatna usluga i kako?! Da li se nudi svim korisnicima ili samo "VIP" glavama :D

Kod mobtela nije bilo mogucnost da se doplati za tu uslugu samo privilegovani i poneki slucajni su imali tu mogucnost da im ne mogu prikriti broj.
Ajte ako znate za tu opciju kod telekoma podelite to znanje.

mislim da samo neke serije brojeva ,tj samo neki brojevi koji su cuvani sa glavonje su imali tu opciju,i da nemoze naknadno da se trazi za drugi broj,sem mozda debele veze.znam za par ljudi koji imaju tu opciju i svima su brojevi tipa 065 555 5... ili 064 5000.... tako da srecno sa tim,mada neznam koliko ti je neophodno

Nazad
Vrh Dno