Imao skystar2, povezao sa tv-om, mnogo bolja slika i drugi dozivljaj u odnosu na monitor.
Uzeo dreambox, satelit dobio skroz drugu dimenziju, u svakom pogledu...
Skystar2+ubacivanje kljuceva je varijanta da se nesto dobije za malo para...Slika na monitoru je blja (na crt je prihvatljivija nego na lcd), na tv ok, ali se ne moze porediti sa risiverima. Jos kad se u prichu sa risiverom ukljuci i card sharing, lele lele lele....Ko zna za kanale sexview, i gledao ih je na skystar, zna koliko je slika jadna, kao najcrnji moguci divx. na tv, skroz ok....Inace, i ortak i ja smo izmenjali kodeka i kodeka...Ivketova skystar2 i dalje sljaka kod ortaka, ali ce izgleda na dobosh (uz`o i on dreambox, od tada je nije pokrenuo...Iako je imao povezan tv preko tvout)

Inace, priznajem, iznenadio sam se kako izgleda skystar preko tv out
I da, skystar2 sa card sharingom ne moze da otvori sve sto moze dreambox sa tim istim card sharingom...I josh ako se uzme da mi je sa card sharingom bilo potrebno 5 sekundi za otvaranje kodiranog kanala, a na dreambox u sekundi....
Za malo ulaganja, moze se reci da je skystar2 + zezanje sa emulatorima najbolja kombinacija. Medjutim, dreambox...aaaah...Povezan sa ruterom, ako nesto ne moze da mi otvori card sharing, ludjem u meni, direktno se konektujem na server i skinem plugin. Takodje, dva klika na daljincu, i preko mreze snima u true stream formatu na hdd, preko file browsera se pristupa snimljenom sadrzaju. Kao da ima hdd integrisan u sebi
Inace, imam totaltv preko card sharinga, i prestao sam da gledam kanale koje hvatam antenom tek kad sam uz`o risiver...Nije to to, ako imate tv u sobi....
Inace, nikad u zivotu nisam video ovoliko cisto sliku na svom relativno matorom tv-u, nego sa dbox...Iako je povezan najjeftinijim chinch kablom.