Šta je novo?

Moze li messenger preko jav programa na telefonu?

old man

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
619
NAime, video sam da postoje programi za telefone koji podrzavaju java programe i uz kojih mozete na messenger, ali ja nikao ne mogu da namestim takav program da radi...Imam SE K700, sa prethodnim modelom (Nokia 6600) i symbian programom mi je to islo bez problema, a msn mi treba da komuniciram sa bratom u USA...

zašto ne bi moglo? ja sam na accompli a008 još pre sto godina imao neki MiMessenger koji je bio Java program. Potraži na netu, nisam vlasnik SE aparata, gotovo sam siguran da ćeš iskopati nešto.

ako smem da pitam, zašto si menjao 6600 za K700? Ne izgleda mi baš kao dobra odluka, ali možda se varam...

U sustini sam se dosta igrao sa 6600, ali iskreno K700 ne moze ni da se poredi sa ovim telefon, mada nesto "nisanim" Samsung D500...Izmedju 6600 i K700 sam imao Motorolu e1000 i bio sam prezadovoljan sa njom...Skinuo sam ja neku najnoviju verziju za msn, ali jednostavno kada krene da se konektuje izbaci neku gresku i nece to da uradi...Zbog msn sam i jurio telefon sa symbian-om, a poceo sam da se lozim na kombinaciju PDA+telefon sa bluetoothom...Videcemo...Inace radim u kladionici i od toga dosta zavisi sta ce biti sledece(kako prodjem, hahhaa...kako mi je prosao ovaj vikend, juricu motorolu acompli, hahhaa)...Pozdrav od OldMana

Nazad
Vrh Dno