Šta je novo?

moze li fuji s9600 u lowepro clips 140...

unique93

Slavan
Učlanjen(a)
27.01.2010
Poena
415
da li moze ovaj aparat da stane u ovu torbu...

dimenzije aparata su 10x16x13cm, a unutrasnje dimenzije torbe su 11x22x14cm, ali je problem sto unutra ima pregrada, pa ne znam da li moze da udje aparat...
32640977-2-300-DT1.gif

da li moze da se skine pregrada :D

Poslednja izmena:
jel si 100% siguran da se skida pregrada, posto hocu da narucim da mi stigne na kucnu adresu(ne ide mi se do BG-a, vise kosta karta nego kurirska sluzba :D ), pa da ne bude kad dodje, ja je otvorim, ono mala pregrada i aparat ne moze da stane :D

super je za sad...bas je aparat kakav sam hteo :D

Skida se pregrada sigurno. Obično se kači na čičak trakama.

Ja sam sa makazama svašta skidao!

Šalu na stranu, davnlodaj tu fotku pa je otvori i zumiraj i reci šta vidiš kao spoj pregrade i leđa torbe ? Traku, široku! Pa to je čičak! Ako kupuješ original tašnicu, od pouzdanog prodavca, ne boj se, naručuj, a ako bude da nije čičak, šalji meni, ja ču makazama gratis da ti odradim skidanje pregrade!

Pozdrav,
i dobro ti služio, a ti ga čuvaj! (i ja sam nedavno nabavio jedan starije generacije, meni trenutno jedino finans dostupan, i stigla mi pre neki dan futrolica,....)

Sve Lowepro torbe furaju cicak trake, bez brige. Cak se i na slici vidi ...

pozd.

Koliko je bolji taj 9600 od 6500 u praksi? Vidim da ima veci senzor...

pa fotke na s6500 su malo bolje, posto ima manje megapixela na slicnom senzoru...ali je s9600 napredniji...ima duplo bolje trazilo, pokretni ekran, stopicu za eksterni blic, vise dugmica na telu, tako da je lakse da se dodje do nekih opcija, metalni navoj za stativ koji je na sredini objektiva, a ne celog aparata, kao kod s6500, pa je lakse da se slikaju panorame :D

u principu oba aparata su slicna, ali je ipak s9600 malo bolji :D

Ok, hvala, jedino sto bi mi koristilo od nabrojanih stvari je bolje trazilo, koje je na 6500 na granici upotrebljivosti a non stop ga koristim. Na sta konkretno mislis kad kazes bolje fotke na 6500? Manje shuma u lowlightu? Vise detalja? Nista od toga ne bih menjao za bolje trazilo, sta ce mi ako su losije slike?

Vrh Dno