Šta je novo?

Mozda neko ima odgovor....

deki_mg

Čuven
Učlanjen(a)
22.09.2002
Poena
619
Imam nekoliko pitanja:
1. Gde mogu da se nadju okrugli IDE kablovi? (u Beogradu)
2. Imam sledeci problem sa pisacem (NEC 16x/10x/40x), naime kada sa nero-om 5.5.5.1 probam da rezem, on mi prijavi da nemam ovascenje od administratora da rezem diskove. Ja sam jedini korisnik (i admin). Kako da dodelim sebi privilgiju da koristim rezac?

dexcar je napisao(la):
Imam nekoliko pitanja:
1. Gde mogu da se nadju okrugli IDE kablovi? (u Beogradu)
2. Imam sledeci problem sa pisacem (NEC 16x/10x/40x), naime kada sa nero-om 5.5.5.1 probam da rezem, on mi prijavi da nemam ovascenje od administratora da rezem diskove. Ja sam jedini korisnik (i admin). Kako da dodelim sebi privilgiju da koristim rezac?

1. U Grckoj provereno (Solun):)

2. Prvo nabavi noviji NERO. Mozda onaj ko ti je instalirao win nije dao admin privilegije tj. samo te je dodao kao power user-a (samo nagadjam).

W2k/XP?
Mozda neka sitna softverska brljotina i to prilikom instalacije.
Btw, obavezno instaliraj ASPI.

"Btw, obavezno instaliraj ASPI."

kako?

ja sam dizao XP preko ME-a
greska?:(

dexcar je napisao(la):
"Btw, obavezno instaliraj ASPI."
kako?
ja sam dizao XP preko ME-a
greska?:(

Gazio si ME?
To u principu nebi trebalo da ima veze, mada...cesto nastaju brljotine.
ASPI skidas sa neta, imas na Adaptec-ovom sajtu, zadnja verzija je: aspi_v471.exe
Raspakujes(self-extract), ima svoj instal, restartujes i to je to.

Imas na Delimirovom sajtu ASPI koji moram samo tako da pohvalim i preporucim. Kod ASPI-ja nije bas preporucljivo salno uzimati nove verzije jer neretko verzija npr. 4.51 ima bagove koji su svojevremeno ispravljeni u 4.38. Drugim recima nadjes one sigurne i ne diras nista vise...
Jos jednom, preporuka da odes na delimir.tk i vidis sta ima.
Sex fotke ignorisi :), pretezno su krsh :p

Hvala

Hvala vam na savetima.

Nazad
Vrh Dno