Šta je novo?

move thunderbird linux profile to win10 thunderbir

• Začetnik teme Deleted member 9456
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 9456

Guest
Da li je moguce prebaciti linux profil thunderbirda u windows 10 i da se dobije funkcionalan thunderbird u win 10 identican onom u linuxu. ja sta god da zadam pametno gogle uvek mi izbaci kontra win to lin a ne lin to win

Prvi hit na googleti

Mozilla ima odlicne Support stranice. Treba samo ispratiti korake.
Nisu idealne ali ako na Support stranama nema nesto, 99% da nema ni na ostatku Web-a.

Screenshot 2022-10-28 migrate thunderbird.png

Može naravno, samo home folder prebaciš sa svim subdirovima, ako imaš neke extenzije možda če trebati ponovo install za win.

Hvala , ja sam totalno naopak, ja zadam pretrazivanje dobijem kontra, moja zena zada gluposti i dobije to sto tazi, ovo sa google mi se desava 10000x da dobijam sve kontra. E sad i ja sam napravio sebi posla, samo sam zaboravio da imam sve naloge sa openpgp. Umesto da sam samo u win azurirao promene ja hteo sve odjednom pa sam si napravio posla i posla pogotovo sto neki nalozi imaju duple login sifre, jedna sifra je sa logovoanje preko browsera a druga za e-mail klijent, nisam to ja smislio nego Rusi. Valjda sam ga utrefio, sad sam se podsetio sta moram da radim za openpgp exporte u linuxu pa na win pa u win importe, sad ostaje da sam utrefio 3 fajla za koje pise da sadrze passworde za svaki nalog.

Uradio sam ja to pre mesec-dva i mogu da potvrdim iz prve ruke da export/import radi bez greške.

Neverovatno koja je to prepisivacka skola, export ne ide iz Tools menija nego iz samog adresara desni klik na ime adresara. XXXX prpisuje pogresnu opciju i kaci na net, uzas

Nazad
Vrh Dno