Šta je novo?

MouseWare 9.78=KRSH!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Nedjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nedjo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.07.2000
Poena
800
Elem zaobidjite najnovije MouseWare u sirokom luku!
Meni su zeznuli personal setings fajl pod XP-om, boot.ini itd, itd...
SVa sreca pa je moguce napraviti novi boot.ini iz konzole za popravke!

nista novo,svaki pro gamer koji drzi do sebe izbegava 9.78 i 9.75 koji baguju sistem najvise sto mogu
jedina sigurna verzija je 9.70 (koju cete tesko naci btw 🙂

Nije valjda da vam je cak ovoliko verzija mware-ta trebalo da skapirate da ne valja ? 🙂

Pozdrav!

Ja ga cak i ne koristim 🙂

ja koristim 9.76 i nikakvig problema nemam, a koristim i stardock cursor xp

To se i ja pitam... nekoliko puta sam ga iz ciste radoznalosti stavio i shvatio da vise steti no sto koristi...bar meni...

Fina je opcija programiranja dodatnih tastera, ali se i bez toga moze. I ja isto cepam bez tih drivera.

Ja drzim 9.75 (koje sam dobio uz tastaturu i pacova) i sve sljaka (da kucnem od drvo 🙂) bez problema.

9.70 je poslednja verzija chija instalacija izgleda "normalno", nije sa onim fancy dugmicima, a istovremeno i poslednja koja valja...U svekodnevnom igranju u XPu se razlika nece primetiti, razlika je drastichna u win98 gde se mish daleko glatkije krece...inache CS daleko bolje radi sa tim drajverima, a uopshte i u win98...

driver je napisao(la):
9.70 je poslednja verzija chija instalacija izgleda "normalno", nije sa onim fancy dugmicima, a istovremeno i poslednja koja valja...U svekodnevnom igranju u XPu se razlika nece primetiti, razlika je drastichna u win98 gde se mish daleko glatkije krece...inache CS daleko bolje radi sa tim drajverima, a uopshte i u win98...

Neko jos uvek igra to *beep* od CS-a ? O🙂

driver je napisao(la):
razlika je drastichna u win98 gde se mish daleko glatkije krece...inache CS daleko bolje radi sa tim drajverima, a uopshte i u win98...

Zato sto u win98 po defaultu PS2 rate stoji na vrednosti 40.Tako da su za Win98 ovi driveri neophodni.

Vocko je napisao(la):
...

Neko jos uvek igra to *beep* od CS-a ? O🙂

STa je to CS? :mrgreen: jel se to :cuss: type; josh uvek? :whip

CS ? to je ono sa najjachom fizikom ikada 🙂 Kako ce to izgledati u CS 2.0 tek ? 🙂

Nazad
Vrh Dno