Šta je novo?

Motorstorm: Apocalypse

Ragnarok

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2007
Poena
440
e3-2010-motorstorm-apocalypse-first-look-20100609073501233.jpg

e3-2010-motorstorm-apocalypse-first-look-20100609073505217.jpg

e3-2010-motorstorm-apocalypse-first-look-20100609073510826.jpg

e3-2010-motorstorm-apocalypse-first-look-20100609073515748.jpg

e3-2010-motorstorm-apocalypse-first-look-20100609073542419.jpg

e3-2010-motorstorm-apocalypse-first-look-20100609073545622.jpg

e3-2010-motorstorm-apocalypse-first-look-20100609073548466.jpg

e3-2010-motorstorm-apocalypse-first-look-20100609073551185.jpg

http://ps3.ign.com/articles/109/1095814p1.html

Izgleda odlicno. Vozila su mnogo mastovatije dizajnirana nego u prvom delu. Igra ce biti native 3D naslov.

A gde su smajseri...

a da zaboravih, to je neka druga franshiza :)

Pih, kakve ste tetke... :d
Meni su i dalje 1&2 deo sinonim za good fun (posto G5 nije izasao, a kada ce ne znamo.... ) :d
Ovo izgleda vise nego interesantno.....

Treba da naprave Mad Max igru u ovom engine-u...

Nije bas Mad Max, ali tokom trka oko staze ce se odvijati obracuni raznih klanova, koji ce cesto upadati u trku. Igrac ce, naravno, moci da ih pregazi po potrebi.

Ja neću da igram ako ne budu ubacili da mogu iz auta da izađem ili da preotmem neko drugo vozilo tokom trke. I molio bih ih po defaultu da imam raketobacač

Ove fotke pri dnu sa iz builda od pre 6 meseci.

2011. je ubedljivo najbolja godina u istoriji Sonyevih studija. Nikada nisu imali ni blizu OVOLIKO kvalitetnih naslova kao sto ce imati u 2011.

Sledece igre su potvrdjene (boldovi su jaci naslovi):

LittleBigPlanet 2
SOCOM 4
Killzone 3
Motorstorm: Apocalypse
Journey (PSN)
MLB: The Show 2011

PlayStation Move Heroes
DC Universe Online
The Agency
Free Realms
Team ICO Collection

White Knight Chronicles
Sorcery
inFAMOUS 2
Twisted Metal
Resistance 3
Ratchet and Clank: All 4 One

Uncharted 3

The Last Guardian je jos pod znakom pitanja. Takodje, verovatno ce jos PSN i, mozda cak i retail igara, biti najavljeno u toku sledece godine.

1st & 2nd party studiji koji jos nisu objavili projekte na kojima rade:

Studio Cambridge
Studio London
Studio Liverpool
BigBig studios
Santa Monica Studios
Naughty Dog
Bend Studio
Japan Studio

LightBox Interactive
Tarsier Studios
Relentless Software

3rd party ekskluzive:

Final Fantasy XIV (postoji i PC verzija, PS3 verzija odlozena ali se ne zna da li je odlozena do 2012)
Yakuza 4
Final Fantasy Versus XIII (VELIKI znak pitanja)
Splinter Cell HD Collection
Agent
NinoKuni

Potpuno poremecen line up.

Poslednja izmena:
Ja mislim da je i Last Guardian siguran za sledecu godinu, mnogo se bre ceka na to, nije to GT :)

Team ICO je na kraju prosle generacije imao relativno mali tim, a poznati su po tome sto igre rade 4 godine. Iako su angazovali nove ljude, verovatnije nije bilo vremena da zavrse novu igru za 4 godine (2009. release), pa je produzeno. Izlazak 2011. jeste verovatan, jer je igra u produkciji vec 6 godina, a na to i upucuje izlazak Team ICO Collectiona, koji se obicno tempiraju blizu izlaska full naslavka radi pojacavanja marketinskog efekta.

Meni je grafika ok u novom twistedu ali mi se cini nekako karikaturnom?Boje i modeli zgrada i raznih objekata su smesni i svega par boja i senki se koristi.Neverujem da ce ikada napraviti twisted poput dvojke i bleka, ovaj ce verovatno imati najnapredniji online ali za mene to nije dovoljno...Sto se motorstorma tice, kec je super, dvojka ok ali sasvim druga igra u odnosu na keca.Trojka mi malo promena donela kolko se moze primetiti iz par prewiewa.

Uoaprdjenu grafiku i par novih klasa vozila neracunam u novinu :)

Ja mislim da ti nisi bar malo dublje iscitao prve previewove...

Motorstorm 3 dev: 'Racing genre is stuck in a rut'

The racing genre has had "a disappointing few years", according to Motorstorm Apocalypse's assistant game director, Simon Barlow.

According to Barlow, more and more people are moving to action and FPS games instead of racing.

"The racing genre has had a disappointing few years," Barlow told CVG.

"You can look up any sales figures and even extremely high rated racing titles haven't sold as perhaps they should have done or as perhaps they deserve and so it's in a bit of a rut."

"I think genres are cyclical and I'm not sure why that is, I'm not sure why people have moved away from racing games," he continued.

"Perhaps the emergence of the first person shooter on consoles, a lot of people have graduated towards action games and that sort of thing."

Da, procitao sam taj tekst jos davno. Ideje uz pomoc kojih ce pokusati to da promene su vrlo zanimljive. :)

Vrh Dno