Šta je novo?

Motorols c300 & Motorola t191

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Zdravo ljudi...
Plalniram da prodajem motorolu v50 i da pazarim neki od gore dva navedena telefona...E sad...Interesuju me cene i prodajna mesta...Ako neko zna neka obavezno javi jer mi je mnooooooogo bitno...zbog komercijalizacije ,imena firmi shaljite na [email protected] a ujedno i ako neko hoce da uzme v50 neka baci mail...Takodje mi saopshtite i neke karakteristike gore navedenih i recite mi da li se ispalte ovi telefoni...
Ajd zdravo :p

Ajde bre pa zar niko ne zna nishta o ovim telefonima...Meni je to malo hitno...

Mogu da ti kazem za cenu t191 da je ona oko 280 dem.

poz

david

Ako nije taja gde ima da se nabavi ???

Genghis Khan je napisao(la):
Ako nije taja gde ima da se nabavi ???

Na konferenciji yu.oglasi sam primetio sam da se prodaje t191 a takodje ima da se nadje i u prodavnici u ulici Gavrila Principa kod ekonomskog faxa.

Ps Tek skoro sam video sliku c 300 i nalozio se na njega....da li zna neko njegovu cenu?

david je napisao(la):
Na konferenciji yu.oglasi sam primetio sam da se prodaje t191 a takodje ima da se nadje i u prodavnici u ulici Gavrila Principa kod ekonomskog faxa.

Ps Tek skoro sam video sliku c 300 i nalozio se na njega....da li zna neko njegovu cenu?

Ma phon je propast ali pitaj boga kada ce kod nas da dodje...Nazalost...A ja planiram da 100 % ali kad stigne :D:D:D...

Pa cuj kao prvo T191 je odlican fon ali nazalost unutra nije nista od Motorole :( a cena mu je oko 270 DM ima ga gde hoces ovde u Zrenjaninu :)
Sto se ovog drugog tice jos nisam imao prilike da ga vidim :)

Deda Mraz je napisao(la):
Pa cuj kao prvo T191 je odlican fon ali nazalost unutra nije nista od Motorole :( a cena mu je oko 270 DM ima ga gde hoces ovde u Zrenjaninu :)
Sto se ovog drugog tice jos nisam imao prilike da ga vidim :)

Kako to mislish nije nishta od Motorole...???!!!

Pa lepo Motorola je odkupila gotov telefon t.j. licencu na njega i stavila svoj logo :) Unutra je neki koreac ili tajvanac nesto na "S" neznam bas tacan naziv kompanije :)Telefon ima savim drugaciji meni od Motorolinih telefona sto uopste nije tako lose :)

A ljudi shta je sa c300 ???
Ima li ga ili cu za njga morati josh da chekam :(:(:(???

Vrh Dno