Šta je novo?

Motorola Vxxx

Zli bokser

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2005
Poena
350
U mom slucaju u pitanju je motorola V635!problem je,naime,u punjenju telefona!naziv threada je ovakav jer sam cuo ovo i za ostale motorole V serije kod nas!

Problem je sto punjac prijavi konekciju i pojavi se "charching" oznaka,ali telefon se ne puni kako treba.Ponekad je sve u redu,ali ponekad(pocesto...) se indikator na bateriji ne pomera sa prve crtice i nakon vise sati punjenja!
zamenio sam i bateriju i punjac,ali opet isto!cini mi se da je problem do konektora ali ne mogu zasigurno znati,jer cackanje po njemu mi ne daje momentalne rezultate vec baterija uvek stoji na prvoj crtici iako sam ga mozda u nekom trenutku dobro namestio...
Uglavnom da ne nagadjam,jel ima neko iskustva s ovim???

Inace telefon je spektakularan!sve je tu...mpx kamera,iznadprosecan stereo zvuk koji bez problema zamenjuje mp3 player,prosiriva memorija(128 kod mene),impresivna kolekcija igara,skinova i programa za doradnju,kristalan ekran-jedan od najboljih koje sam video....ali kad vam se desi ovakav glupav problem i kad moram stalno da bdim nad punjacem i pratim kako se puni nadajuci se da me ne zaje**e,sta mi vredi sve ovo,zar ne?

Verovatno konektor unutra. Pretpostavljam da nisi bio previše nežan pa se otkačio neki od kontakata sa štampane ploče. Pronađi mu položaj u kome se puni i ne diraj ga, ili otvaraj i lemi (tj. nosi nekom da to odradi).

ja sam imao tj i dalje imam problem sa motorilom v 550 i punjacem...naime sta se desava....kad gurnem konektor u telefon normalno sto bi rekli on prijaljuje unable tu charge....a kad ga "nabije" :) jace on krene da puni...ili moram da mu trazim neki polozaj....sve hocu da odem do servisa...al za tu sitnicu mi se nesto i ne ide...

Ljudi to je do punaca bar kod mene. Ima onaj deo sto treba da se pritisne kad sa cupa punjac. U njemu je fora. I mene je zezao punjac tako krene pa prestane pa kad nadjem neki polozaj onda napokon krene konstantno da puni. I onda jednog dana mi je otpao taj jezicak(da ga tako nazovem) i od tada se normalno puni telefon samo sto punjac skidam nozem :). Zato sam prokunuo Motorolu i sve ostale proizvodjace sto nisu uzeli normalne punjace kao Nokia neko izmisljaju neke gluposti.

Ljudi jel shvatate ozbiljnost mog problema!telefon u svakom momentu prijavljuje punjenje i prisustvo punjaca sta god da ja uradio(pomeranje,uvijanje i sl.)!Ali ponekad se desi da on nakon 3-4 sata,ili vise,ne predje prvu crticu(i samo prvu,nikad ne zastaje na nultoj ili na drugoj crtici)!da li se nekom to desava?

ps.nosio sam u servis 2 puta i zamenili mi bateriju i punjac.verovatno necu imati izbora nego ga nositi opet,ali mi se to ne radi iz dva razloga...prvi:telefon mi je zaista potreban i nemam konkretnu zamenu za njega te dve nedelje(koliko ce ga oni nesebicno drzati) i drugi:prodavceva faca kad se pojavim na vratima...

Nema sta da bude nego da nevalja punjach. Moras biti uporan dok ne nadjes original, svi ovi kinezi jednostavno ne RADE!
Ja sam imao problema sa V3 tu je punjac kao mini USB i nece da radi ako nije original, cak nece ni da se puni na USB - bila je to prava agonija .... :)

Nazad
Vrh Dno