Šta je novo?

motorola v600 vs samsung E715

M_power

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2003
Poena
609
pa ljudi recite vase misljenje sta je bolje ???

have a nice time :) ,,:)

u izbor mozes da ukljucis i v525 (dosta jeftiniji od v600) koji se moze pomocu flex-ovanja dosta (ako ne i skroz) pribliziti v600

motorola v 600 je po funckijama bolji aparat , ima Bt, mp3, mail, diktafon, snimanje videa....ali ovi kod nas aparati su svi "vodafon-ovi" (ima negde da se nadje "cist" telefon ali je on dosta skuplji) ...koji imaju njihow software i neke precice tipa "o-live" sto ume da smara...po stranim forumima sam citao da ima neki bug u software-u
sto se tice e 715 ,(t mobile logo) ima atraktviniji dizajn,(kao i svi samsunzi) infra red koji radi samo sa samsungovim telefonim, inace baterija je izdrzljivija od e 700, ima blic i kameru koja je bolja od one na v600....
takodje cuo sam da je e710 najbolji ali i on ima vodafon logo i njihov software...sto mu je jedna od mana

v525/600 pitanje i komentar....

Imam v525 i kamera mu nije losija od Samsung 710 obe su VGA, 640*480,znaci obe su "podjednako lose", ali ipak mali iskorak u odnosu na CIF kamerice 384*288. Sve je to samo za zezanje, tek Sharp gx30 daje 1,3mpx kameru! Meni je Motorola bolja od Samsunga zato sam je uzeo, ipak je Motorola MOTOROLA!

Ali,moje pitanbje je bas za softver u v525.bezveze ali nigde ne vidim kako podesiti da imas potvrdu o isporuci smsm poruke?!

Nazad
Vrh Dno