Šta je novo?

Motorola V525 to PC bluetooth problem

ypow

Slavan
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
320
Uzeo sam od ortaka bluetooth da bi sa motorole v525 skinuo slike, melodije... na PC. Kod njega na 6600 je sasvim OK radio, ne znam na kojim telefonima je sve vec isproban i radi(sto znaci da je sa njim sve u redu). Kada uspostavim vezu pise i na kompu i na mobilnom da su povezani, medjutim kada pokusam da bilo sta prebacim, prijavjluje mi FTP error ili da je isteklo vreme za datu operaciju. Sta da radim posto uskoro moram da mu vratim bluetooth. On je inace MSI MS6970. Pozzz

Da li je moguce da niko ne moze da da bar preporuku ili nagovestaj sta bi moglo da bude?

Poslednja izmena:
Proveri da li su cekirani svi nacini prenosa tj sve one opcije koje kao podrzava. ja znam da sam se ja zezao sa tim pola sata dok nisam na dva ili tri mesta (pod options) stiklirao da dozvoljavam datu operaciju.

Probaj takodje da ugasis mob i restartujes komp, i zatim da ponovo uradis "Search Services". Hoce definitivno ponekad da zeza, naizgled bez razloga.

Ipak radi

Proveri da li su cekirani svi nacini prenosa tj sve one opcije koje kao podrzava. ja znam da sam se ja zezao sa tim pola sata dok nisam na dva ili tri mesta (pod options) stiklirao da dozvoljavam datu operaciju.
- Sve mi je bilo cekirano osim mogucnosti da sluzi kao modem(sestra mi se igra sa fonom ponekad pa da ne zezne sav kredit).
Probaj takodje da ugasis mob i restartujes komp, i zatim da ponovo uradis "Search Services". Hoce definitivno ponekad da zeza, naizgled bez razloga.
- Sada radi sasvim normalno-komp se tripovao.

Hvala puno

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno