Šta je novo?

Motorola V3x

rossi-old

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2006
Poena
350
Ljudi shta mislite o ovom telefonu?Najbolje bi bilo da kaze neko ko ga poseduje,kakvi su utisci,kamera,baterija,ukupan utisak.Unapred hvala

nista posebno. imao sam ga par dana, kamera onako, brzina onako, meni-Motorola, mislim da ne vredi tih para, bas kao ni D600. ne znam za bateriju ali sigurno nije neka. ja sam ga brzo (~12h) ispraznio jer sam ga skoro pa non-stop njakao... kontam oko 2 dana normalnog koriscenja, a mozda gresim.....

Sta da ti kazem imam ga dve nedelje, slika je odlicna na displeju, kamera nije losa, mada jos nisam prebacio ni jednu na komp. da bih video bolje kakva je, baterija mi drzi tri dana sa normalnim koriscenjem, GPRS radi izuzetno brzo, surfovanje je najbrze do sada koje sam imao prilike na mob. tel. da isprobam, a isprobao sam skoro sve modele mob. tel. Gumiran je tako da ne klizi u ruci, moj ti je savet da ga isprobas pre kupovine
kao i ostale modele u toj cenovnoj klasi pa da sam odlucis koji ta najbolje odgovara, ukusi su razliciti, sve u svemu telefon je za moj ukus vrlo dobar

nisam se igrao sa makro modom ali izgleda da sam trebao... na gsmarena su ga ocenili jako, jako dobro za makro mod

Nebitno kako su ocenili, ako ocekujete fensi telefon, lep dizajn i kvalitetnu izradu (sto imaju V3 i V3i) razocaracete se. Plastikaner, debeo, a samim tim i glomazan, veliki ekran koji nije iskoristen dobro (kod D600 recimo jeste)... muzika ne zvuci bas ok i plejer sux (opet je kod D600 to mnogo bolje resheno). Ipak bi isao na V3i, da bas hocu taj thin phone fazon, ili bih sacekao Samsung Z560, koji razbija. Isao sam 3x nazad na samsung štand da se igram sa njim...

Vrh Dno