Šta je novo?

Motorola v3x

Praga2x30mm

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2003
Poena
620
Tokom instaliranja monster packa( flesovanja telefona) za v3x puklo je na pola instala.Vise ni ne mogu pa pokrenem instal.Da li tu moze nesto da se uradi i da ili ce moci nesto da urade u servisu.Hvala

Dali si obratio paznju na verziju boot-loadera u tom monster packu?

Probaj ovo:
Izvadi bateriju,drzi pritisnute * i #,bocni kabal u fon i komp,vrati bateriju (jos ne pustaj tastere),sacekaj da komp detektuje fon.Posle toga pokreni neki prog za flashovanje (ja koristim Flash&Backup mada neki preporucuju i MotoKup) i ubaci neki drugi flash (mozda je taj ostecen).

Obrati paznju i na to da na kompu moras imati instaliran P2K driver,Motorola USB driver,Accessories Interface,Data Logging MCU Interface,Test Command Interface i Motorola Flash Interface.

Za flash Motorola najbolje da koristis RSD Lite, a kao sto je atti napisao moras imati instalirano sve navedeno...

Koristim RSD Lite i sve ono imam.I ovo sve sam probao sta ste mi rekli i nista.Usb ne prepoznaje telefon i gotovo.U svakom slucaju puno hvala.Odnecu na servis

Imam Motorolu v360 i treba mi Motorola USB driver. Moze li neko da mi okaci link gjde mogu da skinem te drajvere jer gdje god sam trazio trebalo je da se registrujem itd... Trebaju mi drajveri za Windows 32-bit.

Hvala unaprijed.

Nazad
Vrh Dno