Šta je novo?

Motorola V3x Flash HITNO!!!

studiovpc

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2003
Poena
650
Kako da fleshujem motorolu v3x posto se samo ugasila i sada kada je upalim pojavi se ono hellomoto i telefon onda samo svetli belo i tako se gasi i pali sam od sebe non-stop. Zanima me kako da ga fleshujem dok je ugasen tj jel ima neka fora kao kod mpx200 da se drze neki dugmici pa da ubodem kabal dok je ugasen jer kada mu ubodem kabal on ga oali odmah ali nema sanse da ga prepozna nijedan program zbog vec navaedenog problema, ajde molim vas pomozite hitno je

sredio sam tel ne treba pomoc, tripovalo me kada se udje u boot loader drzanjem * i # dok se pali za transfer mode pokazivao je RS-232 a ne USB i nije bilo sanse da ga prepozna komp ali zato sam drzao te tastere i utaknuo kabal u tom trenutku jer kada se ubaci kabal on se automatski pali i onda je lepo napisao transfer mode usb i pronasao ga je komp i flash je odradjen tako da sada radi sve, mozda ovo nekome pomogne. Pozz

uh... mene je smorilo to flesovanje motorola! a i siemensa! zato sada koristim nokiu!

proslo me to zvrndanje po internetu, trazeci sta mogu da promenim, cackam po telefonu... upucao sam i oziveo brdo telefona... nekad me privlacilo... vise ne

Vrh Dno