Šta je novo?

motorola v3i i messanger servisi

pailhead

Slavan
Učlanjen(a)
12.08.2004
Poena
319
Jel postoji nacin da se na ovom telefonu koriste msn i icq?

Pa koliko znam v3i podrzava java aplikacije,sto automatski znaci da mozes da koristis msn,icq ...ja ti preporucujem Nimbuzz java aplikaciju,slicnu trilianu za PC,mislim da je jedna od najboljih aplikacija koje postoje.
http://www2.nimbuzz.com/

Ne znam koje java aplikacije sve postoje za ovu namenu. Ovaj Nimbuzz nesto ne mogu da skinem, tj nije mi jasno koji broj da ukucam jer sve nase odbija. Jel imas jos neku da preporucis?

Umm... ne znam kako ovo da pitam. Uspeo sam da nadjem ovaj app prateci help sekciju na sajtu, pa faq, pa how to download... ali ja u stvari ne znam kako da snimim ove proklete fajlove na telefon. Instalirao sam ono sa diska, i uopste ne vidim nacin da snimim aplikacije. Skinuo sam p2k ali na jednom kompjuteru nisam mogao da ga nateram da prepozna telefon, a na ovom drugom ne mogu ni da ga pokrenem, pretpostavljam zbog xp x64...

Pomoc?

Uspeo sam, na jedvite jade, da snimim .jad fajl u kjava folder na telefonu. Uz pomoc uid sam aktivirao java loader... ali dalje ne znam sta da radim. Kad pristupim games and apps, nikako nemam install opciju.

FRUSTRIRAJUCE :wall:

Je'l nemaš u softveru za PC neki program za instalaciju programa na fon? Ja sam imao gomilu fonova i zakleo bih se da je svaki u svom Suite-u imao odgovarajuću opciju za to.

KOd Motorole je to sve malo drugacije...

Ne bih se zakleo, imao sam najviše motorole. ;)

Nemam, mogu da snimam multimediu, i da ga usaglasim sa outlook-om i sl. ali ne vidim nista sto iole lici na instalaciju softvera. Poslednje sto sam pokusao je da uploadujem ovo na telefon uz pomoc MIDway-a, i dobijem na telefonu opciju, i kazem mu da downloaduje... ali nece

Instalirao, ali sta da radim sa njima? Mogu da snimim .jad i .jar u kjava folder, ali dalje ne znam. Citao sam neka uputstva, ali ja kad udjem u games and apps nemam opciju za instaliranje. Dodje mi da bacim telefon o zid.

Poslednja izmena:
Uspeo sam da instaliram nimbuzz, problem je bio u tome sto .jad fajl nije odgovara .jar fajlu, pa sam ga napravio uz pomoc jadmakera (mada ovaj telefon je pravi jad maker).

Medjutim ne znam sta sad sa njim da radim. Kad mu kazem da pokrene test. I socket connection i http connection ne uspevaju. Kad odem na launch nimbuzz web, dobijem "browser setup is incomplete".

Poslednja izmena:
Setovanja u telefonu za GPRS su ti očigledno loša. Da li ti rade ostali GPRS servisi?

Podesio sam preko one poruke koju telenor posalje. Radi mi onaj njihov default portal.

Vrh Dno