Šta je novo?

Motorola V3

ZLI

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2002
Poena
620
Ima li je ko ,kakva su iskustva ,prednosti-mane vredi li lovu za koju se prodaje ili ima boljih alternativa ,sta cita od video fajlova...
Hvala

Ja je imam vec vise od pola godine... Sto se tice funkcija i mogucnosti ima mnogo boljih telefona na trzistu za te pare (npr. 6230i). Medjutim, otkako je imam nema na sebi ni jednu jeidnu ogrebotinu, a ne koristim dodatnu futrolu koju sam dobio uz fon.

Znaci, funckije otprilike na nivou V525 + video klipovi (dakle, kao V620), a izrada vrh.

Samo dizajn, ekran, izrada i prijem signala (može se reći i baterija, s obzirom na dimenzije). Sve ono vezano za funkcije je klasična motorola - krš

Ne može užasniji softver da ima. Sem katastrofalne upotrebljivosti druge zamerke nemam. Pogotovo Razr Black, bruka koliko dobro izgleda.

Bar phonebook da su odradili kako treba, zarad ljudi kojima tel služi samo za najosnovnije GSM usluge. Ko ima veliki phonebook doživljava dnevnu frustraciju prilikom pretraživanja.

Sto kazu ljudi...dizajn je cista 10, ali to ti je to :).Ekran je dobar, ali nemas mnogo sta da gledas na njemu, kamera je VGA, znaci skoro bezvredna.Softver je standardan Motorolin, ne previse praktican, ali ni nesto extra komplikovan.Ja sam ga kratko razgledao, i nije mi se nesto svideo.Pored svega, deluje mi prilicno osetljivo...pad ili sedanje na njega mu definitivno ne bi prijalo.Po meni...ne vredi tih para za koje se prodaje.

Pa zavisi zasta ko uzima telefon i za koje potrebe. Odlican dizaj, lagan, odlicna baterija (meni sa bt-on) punim na svaki 5-6 dan, odlican prijem, odlicno zvono, software obican, kameru ni na jednom telefonu nisam nikad koristio do sad tako da me ne zanima kakva je a nije neka, mogucnosti neke nema i to je to. Znace njega ne kupujete zbog mogucnosti. Ono sto radi radi dobro cak sta vise. Jedina mana sto je neko rekao je pretrazivanje ali se to resava novim fw-om. Ide na internet lako, notebook-v3 konekcija za internet takodje lagano. Ja sam sa Nokie presao na v3 i vise nego sam zadovoljan, jer ono sto radi nokia mi netreba niti koristim a da se hvalim u drustvu me nezanima. Konstatacija da nevredi te pare je diskutabilna, pa i taj dizaj nesto valja vredi

telefon ima dizajn extra, znaci odusevio sam se kada sam video kod ortaka
ali zato memorija od 5mb mu je mnogo mala da je to strasno.... tako da vidi da uzmes neki drugi fon za te pare ima nekolicine boljih...

delimir je napisao(la):
Znaci, funckije otprilike na nivou V525 + video klipovi (dakle, kao V620), a izrada vrh.

ama kao v300 kakvi v525, samo sto ima i bluetooth. inace ko sta voli, motorola ima stvarno dobar prijem signala, ideja za dizajn dosta originalna... slican model su skoro izbacili za 3G. najveca mana svih motorola je manipulacija imenikom, kartica -> telefon i obrnuto.

Telefon je prvenstveno namenjen posebnijoj grupi kupaca. Ako zelis koristiti za multimediju, izaberi neki drugi... U suprotnom, ako cenis izuzetan izgled, dobru kameru, i bateriju koja ce te sluziti oko 2-3 dana, u zavisnosti od upotrebe, onda ti je V3 pravi izbor.

Poslednja izmena:
Zoran Milosevic je napisao(la):
ama kao v300 kakvi v525, samo sto ima i bluetooth. inace ko sta voli, motorola ima stvarno dobar prijem signala, ideja za dizajn dosta originalna... slican model su skoro izbacili za 3G. najveca mana svih motorola je manipulacija imenikom, kartica -> telefon i obrnuto.

Ma daj... V300 nema snimanje video klipova kao ni V525...Ne pricaj napamet. Video recorder i skinovi su dosli sa V620.

Novi softver za V3 ima search opciju u imeniku, a manipulacija se moze obaviti pomocu kompa. Softver Moto PhoneTools ima odlicno resenu opciju bakcup-a celog imenika i kalendara.

delimir je napisao(la):
Ma daj... V300 nema snimanje video klipova kao ni V525...Ne pricaj napamet. Video recorder i skinovi su dosli sa V620.

Novi softver za V3 ima search opciju u imeniku, a manipulacija se moze obaviti pomocu kompa. Softver Moto PhoneTools ima odlicno resenu opciju bakcup-a celog imenika i kalendara.

U pravu je covek,ne lupajte gluposti!
Vrlo je jednostavno kome se svidja taj ce da je i uzme (imam je kao i v620) - kome se ne svidja on je nece uzeti i kraj.

iskreno video klipovi mi nikad nisu trebali na telefonu, to sam zaboravio da kazem...
ali, kad koristim 4 kartice onda stvarno ne mogu da razumem izostavljanje "move" opcije u adresaru!!!
search, mozda postoji u novoj verziji, nije je bilo u avgustu,septembru na talefonu koji je bio u mojim rukama!!!
zato sam i kupio sony ericsson D750i.

Zoran Milosevic je napisao(la):
iskreno video klipovi mi nikad nisu trebali na telefonu, to sam zaboravio da kazem...
ali, kad koristim 4 kartice onda stvarno ne mogu da razumem izostavljanje "move" opcije u adresaru!!!
search, mozda postoji u novoj verziji, nije je bilo u avgustu,septembru na talefonu koji je bio u mojim rukama!!!

Pa to sto tebi nisu potrebni klipovi ne znaci da ih u telefonu nema... Lupio si gore da je telefon kao V300 po pitanju funkcija sto je kilometrima daleko od istine. Pravis konfuziju, odnosno klasican spam.

Covek pita u threadu za misljenje o telefonu i verujem da ga boli uvo sta tebi treba u telefonu, sta ti koristis na telefonu i sta ocekujes od njega...

Search ne postoji "mozda", nego postoji sigurno u novom softveru koji se vec par meseci moze naci na netu i fleshovati pomocu obicnog USB koji verujem svi imaju kod kuce. Prethodne verzije softvera nisu imale search, ali sada je to ubaceno.

zato sam i kupio sony ericsson D750i.

Koga je briga u ovom threadu sta si ti kupio i da li ti koristis cetiri ili osam kartica svakodnevno?! Mislim, gomila gluposti...

Spam...spam...spam...

Poslednja izmena:
a jel moze da se sinhronizuje sa ms outlookom??

Ukratko mi treba pomoć oko upgrade-a softvera na V3. Ukoliko je neko to uspešno odradio da mi se javi na PM, ili ovde da načnemo temu, sigurno će svima biti od koristi.

Nisam vlasnik telefona i ne mogu da eksperimentišem danima, pomogao bih prijatelju. Koristi telefon već jako dugo, skoro godinu dana, i ima neki šugav softver bez pretraživanja u imeniku. Rado bih mu pomogao flešovanjem novog softvera ukoliko je to moguće.

Nazad
Vrh Dno