Šta je novo?

Motorola V3

Del Boy

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2005
Poena
319
Molio bih nekoga ko je vec ovo radio da mi kaze par stvari u vezi flashovanja V3..
Gde da skinem pst i patch(nalazio sam ali prilikom raspakivanja patcha javlja gresku i multiflexflash ne vidi telefon)
Drugo pitanje--da li ja imam pravi kabal za to? uz fon sam dobio USB-mini USB?
hvala unapred...

Napiši ako nije preveliki problem zašto flešuješ telefon i šta time dobijaš? Naime, nisam vlasnik aparata, ali bih preflešovao drugaru aparat ako se time stvarno nešto značajno dobija.

Možda ti pomogne način povezivanja Motorole MPx200 kada se flešuje. Aparat ugasi, otklopi i drži kursor levo u trenutku dok spajaš kabl sa telefonom (podrazumevam da ti je drugi kraj uključen već u USB). Tek tada ga Windows prepozna, instalira odgovarajuće drajvere i šou može da počne.

Kod tebe je možda slična ili ista varijanta. Napiši šta si uradio! :)

Del Boy je napisao(la):
Molio bih nekoga ko je vec ovo radio da mi kaze par stvari u vezi flashovanja V3..
Gde da skinem pst i patch(nalazio sam ali prilikom raspakivanja patcha javlja gresku i multiflexflash ne vidi telefon)
Drugo pitanje--da li ja imam pravi kabal za to? uz fon sam dobio USB-mini USB?
hvala unapred...

Moze bilo koji USB kabl. Ja sam moju V3 flashovao pomocu kabla od fotoaparata iako sam dobio u paketu i "originalni" Motorola USB kabl. Onaj mali adapter ne sluzi nicemu samo pravi pogodniji oblik konektora.

Linkove ka programima ne smem da kacim jer je u pitanju warez :)

Postupak Flashovanja je isti kao i kod V600/V525 odnosno Triplet telefona (imas detaljno na www.howardforums.com). Pazi samo da obazvezno uflesujes i keypad fix patch, jer se moze desiti da ti posle flashovanja ne radi tastatura.

Flahovanjem se brisu sve eventualne kastomizacije pojedinih mreza i ukoliko originalni flex to nije podrzavao omogucice ti se snimanje video klipova.

Kod mene sofver radi perfektno.
FLEX: SE8615BXXH1097
S/W: R374_G_0E_41_COR

Postoji i novija verzija, ali mi je bilo smorno da flashujem opet, ako sve radi kako treba :)

Poslednja izmena:
Zavrseno!!! Uspeo sam konacno,hvala svima koji su se javili da pomognu.Problem je bio u drajverima...i SP2. Flesovao sam fon zbog toga sto se time otvaraju neke mogucnosti,npr. camcorder,brze kretanje i otvaranje menija itd itd....Opet,hvala :)

Nazad
Vrh Dno