Šta je novo?

Motorola V3

proximo

Slavan
Učlanjen(a)
04.05.2004
Poena
319
Danas sam na poslu imao priliku da se igram sa gore pomenutim telefonom tj. koristio sam ga citav dan i moram priznati da mi se prilicno dopao, mada nikada nisam bio ljubitelj Motorole!
Zamolio bih ako neko ima taj telefon da podeli samnom njegove dobre i lose strane jer je tesko za 7-8 sati provaliti ceo tel., a 350e nije mala cifra pa da se za 2 dana pokajes!

V3 nije nista spec osim sto ima gotivnu tastaturu. Inace cena je 240 e.
Poz

po opcijama je isti kao V600 . Ima super dizajn ( najlepsi telefon koji je ikad izasao, barem po meni). Signal: odlican , mada je n6230 i dalje najbolji telefon sa kojim sam se sreo po pitanju signala. Ekran si video i sam. Kamera ****** mada slike super izgledaju kada se gledaju na telefonu, ah da meni se nijedna kamera na m.telefonu nije svidela. Tastatura je sjajna, jako se lako privikavas na neobican dizajn. Brzina telefona je negde izmedju Nokie i SE-a. Baterija drzi solidno za telefon na preklop, meni oko dan - dan i po, inace nijedan telefon do sada mi nije duzao duze od dva dana.
Krajnji utisak - sjajan telefon, vredan je tih para, ako znas sta uzimas ->> telefon koji ima naglasak na dizajn sa svim vaznijim opcijama. Inace sa motorolom moze svasta da se uradi preko racunara ( dobija se original kabl u paketu). Ako te zanima nesto konkretno pitaj. Inace telefon posle odredjenih intervencija preko pc-a ima 7.5 mb memorije.
inace istorija mojih telefona:
siemens s25, ericsson t28, siemens sl45, se t68i, siemens s55, motorola t720, siemens sl55, nokia 6230, motorola v3

Poslednja izmena:
metju je napisao(la):
V3 nije nista spec osim sto ima gotivnu tastaturu. Inace cena je 240 e.
Poz
Stamparska greska!
@ThePace:
Nemam nikakva konkretna pitanja! telefon mi se svideo na 1. pogled, pa rekoh da se raspitam, onako, nacelno!
E sada nova situacija koja je iskrsla veceras! Dosao sam u posed SAGEMa V55 koji je skinut sa Vodafona i naravo je zakljucan! raspitao sam se kod svojih poznanika koji drze servise o otkljucavanju i za sada svi odgovori su negativni tj. "Nisam ga do sada radio, mogao bih da pokusam"! Ima li neko ovaj tel. i gde ga je u BG-u otkljucao i po kojoj tarifi?

Nazad
Vrh Dno