Šta je novo?

Motorola V3 - preporuka?

Silversurfer

Čuven
Učlanjen(a)
06.06.2005
Poena
609
Pozdrav svima!
Zelim da kupim ovu Motorolicu,pa me cisto zanima iskustvo iz prve ruke,ako ga neko ima naravno,konkretno pojednosti o tome kakav je telefon i sl.
Trenutno posedujem Motorolu V600,na kojoj nema sta nisam radio sto se flash/flex-a tice,tako da verujem da mi ni V3 ne bi prestavljao problem.

Poslednja izmena:
Ima ga moj ortak i kaze da nije los,izdrzljiv je na habanje,itd..Moje mosljenje je da ne vredi te pare njega bi u najboljem slucaju platio 150e a ne 250e koliko sada kosta,kada bude bio 150e onda je ok kupovina sad je suludo davati tolike pare za ovaj model koji osim estetike na poseduje ama bas nista

Ima ljudi kojima V3 savršeno odgovara. Čak ih, generalno, ima i mnogo više nego što ih koristi Smartphone-ove. Jednostavno ljudi nisu u stanju da se izbore sa nečim što je moguće na sto načina podesiti, a i da jesu, ne zanima ih. Sviđa im se lep telefon, služi im za razgovor i SMS, eventualno kao adresar i organajzer - mada je moje iskustvo da im je i organajzer previše. :)

A da V3 ima svoj momenat, ima ga. Posebno crni.

@ Silver

Pa telefon je takav da otprilike neces dobiti nista specijalno u odnosu na taj v600 koji imas. Kao sto nidza rece, ima svoj momenat, odnosno upadljiv izgled, iako je i to malo izgubilo na znacaju jer je telefon sada vec prilicno rasprostranjen. Posto kazes da nema sta nisi radio od v600ke, ja bih ti pre preporucio nesto iz mpx serije, ali to je naravno stvar pristupa.

Da pa mpx220 je sasvim korektan za tu cifro (mislim da je tu negde kao v3) prvo dobices obilje funkcija,drugo imaces fon koji ce realno po svojim funkcijama biti u fazonu bar godinu dana

Braco MPX220 nema nigde nit ce ga biti skoro, pa u razmatranju zaobicite isti. A onda ostaje v3, telefon je pristojan i ja ga merkam iz gore navedenog razloga. Ima sve sem operativnog nekog. Smart je u redu ako imas vremena i zivaca da se sa njima bavis.

Meni je extra Motorola V3. Za tri meseca koliko je imam nigde ni jedne jedine ogrebotine, a nosim je po dzepovima i uopste je nesto extra ne pazim. Nokia 3650 je posle mesec dana bila kao da je prezivela Vijetnam, a isto vazi i za Moto V525. ******, shvatite vec jednom i napravite razliku izmedju telefona. Niko ne ocekuje od V3 da ima sve funckije, ali ko ocekuje kvalitetan telefon po pitanju izrade bice zadovoljan. MPX220 mozda jeste mocan telefon, ali dobrom delu korisnika to treba kao lanjski sneg (samo mi jos fali Widnows na telefonu)...Svaka budala ima svoje radovanje :) Pri tome MPX220 ima kuciste kao da je igracka sa buvljaka - nikad gora ciganjska plastika.

Poslednja izmena:
Delimire, sta bi za one testove? Ja sam u guzvi sa ispitima preko glave, pa vas i ne cimam, ali jel ste odradili nesto sa nekom firmom?

Nije me bilo par dana,u medjuvremenu sam kupio V3,srebrni,full pack i...pa recimo da je neobican,svidja mi se naravno,a kako ne trpim da besplatno reklamiram Vodafon,ciji je softver bio u njemu,nisam bio lenj pa sam ga,evo sasvim modifikovao,ukljucio opciju VIDEO zapisa,iako je nesto ne planiram koristiti.
Sve u svemu mi se svidja prelazak sa V600 na V3 i preporucujem ga,ne samo zbog neobicnog dizajna i kvalitetne izrade,o kvaliteti displeya da i ne govorim...
Razmisljao sam neko vreme da pokusam pronaci MPX 220,koji je cini mi se izuzetan multimedijalni 'gadget',posle sam odustao,a sada ga drugar zeli kupiti,ali ga bas nigde nema,pa ako neko slucajno zna gde...
Na kraju,hvala na informacijama iz prve ruke :)

Poslednja izmena:
realna mana v3-u je memorija(5 mb).Inace na dizajn i opsti utisak kada ga drzite i koristite(ekran i tasteri) sve pohvale.Ali ovo sa memorijom(kao manom)to sigurno ne vazi onima kojim je i namenjen.

Nesto se moze uraditi da se poveca slobodna memorija.Kada sam ubacio novi flash/flex slobodna memorija je bila nekih 7,5MB.Obzirom da je ipak rec o modifikovanju,verujem da su momci sa motomodders.net poskidali neke manje bitne stvari,kao i poiskljucivali manje potrebne servise u samom softveru.CItao sam postove,a postoji i tutorial kako doci do celih 10 MB slobodnog prostora.JA sam sad na nekih 5,5 MB,ali sam ukljucio gomilu opcija,koje mi verovatno i nece trebati za kvalitetno telefoniranje,ali ima i zanimljivih stari,recimo modifikacija skins-a u windows mobile,sa svim ikonicama.
Sada mi je u tel flex:GSMV3xxT674TA09E i S/W:R374_G_0E.42.08R
Telefon mi je stvarno brzi,signal odlican,opcija snimanja videa ukljucena,mada je snimljen video dosta slabog kvaliteta,poseduje opciju snimanja sa ili bez zvuka.
Zanimljivo je da sam firmware R374_G_0E.42.08R,koji je najnoviji i po ocenama mnogih najbolji do sada sto se bugova tice,postoji u dve osnovne verzije-sa original MOTO ikonicama i menijem i sa Vodafonovim ikonicama,koje su manje i meni lepse,tako da sam taj izabrao.Jezik cu najverovatnije veceras ubaciti,hrvatski jer srpskog jos nisam nasao.
Jedino sto je dobro uraditi pre samog flash/flexa je update bootloadera u verziju 08.23,jer se u suprotnom telefon moze zakucati,ali nikako i unistiti,kako sam citao da 'strucnjaci' na nekom drugom forumu pricaju.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno