Šta je novo?

Motorola V3 Kako da znam koja ima mp3 a koja ne...Misljenja, Komentari

freemind

Slavan
Učlanjen(a)
30.05.2004
Poena
319
Hteo bih da kupim Motorolu V3 jer je ekstra fensi telefon ali me nerviraju njegove slabe performanse.I INTERESUJE ME.
Ima li MP3
Da li se memorija moze prosiriti memorija posto sam cuo price da moze u servisu (ako znaju)
Moze li se nabaciti neki program koji bi natero kameru da snima.

memorija po defaultu ima oko 5.x mb i nema video zapis,fleshovanjem sa .rom/flex fajlovima sa motomoders-a dobijas video zapis i 8.xx mb (mb se dobija tako sto su likovi obrisali sve jezike sem engleskog i tako ustedeli na prostoru tih 3mb :p)

mozes i sam da flashujes ako dobijes usb kabl.

Poslednja izmena:
AyS^ je napisao(la):
memorija po defaultu ima oko 5.x mb i nema video zapis,fleshovanjem sa .rom/flex fajlovima sa motomoders-a dobijas video zapis i 8.xx mb (mb se dobija tako sto su likovi obrisali sve jezike sem engleskog i tako ustedeli na prostoru tih 3mb :p)

mozes i sam da flashujes ako dobijes usb kabl.

A jel ima mp3, negde pise da ima negde da nema... od mog burazera ortak ima V3 i moj burazer mu sa K700i prebacio mp3 pesmu i ovome sto ima V3 radi?!
Da li te jezike mogu sam da obrisem.
Kada ga ili ako ga budem kupio objasnicesh mi kako da ga fleshujem (ako hochesh naravno).

ma podrzava naravno mp3 ali ima jako malo prostora za celu pesmu,jedino za mp3 melodije...i naravno moze da ti zvoni taj mp3.
bolje nemoj sam da cackas nego odnesi u neki servis da ti to srede za male pare...

kupi v3x. nije bas tako tanak ali je napunjen svim drugim opcijama...
ukoliko ne zelis 3g mogucnosti (kad ih bude,,,) i 2MP kameru kupi V3i, ona je tanka kao v3 a mnogo bolja

Nazad
Vrh Dno