Šta je novo?

Motorola V3 Black i maksimum od 30 poruka u inboxu

Hajzl

Čuven
Učlanjen(a)
25.03.2002
Poena
620
...

ne znam sta da kazem jer mi nista nije jasno ... u telefonu nisam uspeo da pronadjem opciju da cuva poruke ne memoriji telefona. Max na mojoj 064 SIM kartici je 30 poruka i 250 kontakata.

V3 se buni da mi je inbox full kada imam 30 poruka. a nemam ni jednu MMS, nista u drafts-u ili outbox-u.

sta da radim i u cemu je stvar?

nasao sam jos par ljudi kojima najnormalnije dozvoljava cuvanje vise od 30 poruka ... doduse jedan decko mi se pozalio da njemu dozvoljava maksimalno 100 za inbox i outbox zajedno. Uporedjivali smo opcije i nista.

da li je problem do telefona, podesavanja u telefonu ili mojoj 064 SIM kartici? .... da li uopste postoje SIM kartice sa vecim kapacitetima od 30 poruka i 250 kontakata (znam da su stare kartice imale mesta za 12 poruka i 125 za kontakte)??

Hvala!

Poslednja izmena:
Ocigledno da to zavisi od softvera... V3 ima flesh i flex romove, oba naravno u isto vreme... na jedno možeš gledati kao na firmware, a na drugo kao na operativni sistem. V3 ima oko 60-ak MB memorije, s tim što oko 50 i kusur zauzimaju flex i fleš. Neki imaju manje jezika, manje profila za mreže i drugih gluposti pa daju 10-11 MB free memorije, neki samo 6-8 MB. sms naravno ne zauzima mnogo pa samo zavisi od softvera koliko dopušta da mu staviš... procunjaj malo po netu, nadji softver i preflešuj na neki novi za koji je dopušteno više poruka. Moj prima sigurno preko 50...

...

ne vredi, i dalje samo 30 ...

flash-ovao sam sa http://www.motox.us/reflash_mlp.php

dobio nesto preko 6 MB (mada mi to nije vazno), Multiple Letter Search i Video Recording.

poruke i dalje maksimalno 30 :mad:

da li si ti na prepaid ili post paid rezimu?

aj mi reci samo sa kojim programom si fleshovao ? RSD Lite ?

Ljudi kako se flesuje moze samo preko usb kabla ili mi treba jos nesto?

... moras preko USB kabla i MPT ili RSD softvera ...

flashovao sam sa PST phone programmer 7.2.3 verzijom ... http://www.motopage-downloads.uk.tt/

nisam uspeo da nadjem RSD Lite (verzija 2.3) ... daj info na P.M. za download

Poz!

I ja bih jedan pm, ako ne moze ovde.

Može li jedno korak po korak uputstvo za flešovanje? Nisam vlasnik telefona, pa bih se pripremio pre nego što drugaru flešujem uređaj.

Da li je ovo samo za Motorolu,ili??
Da li mogu od kuce da fleshujem Nokiu 6230,shta mi je za to potrebno?

Jel imas jos toliko para koliko si dao za nju?Ako imas reci pa da ti kazemo sta ti sve treba od opreme,ukratko Tornado flash box+kabal+softver+znanje i eto,zacas flesnes telefon u kucnoj radinosti!
Pozdrav ,)

Looool,hvala na detaljnom objasnjenju,ali sam vec u tvojoj prvoj recenici video da cu da odustanem :)
POz

Vrh Dno