Šta je novo?

Motorola T191

Coboco

Čuven
Učlanjen(a)
08.02.2002
Poena
609
Moja devojka je odlucila da kupi mobilni na izgled izuzetno,njoj, lep... i odlucila se za ovu MOTOROLU. Dakle, zna li neko kakva je, da li se kvari, ima li je neko ...
Unapred zahvalan COBOCO :)

Pozdrav covek
ako mi verujes pre jedno 20-25 dana postavio sam isti post
i moja zenska se primila na motorolu
ali mi na forumu rekose da se jako kvari i da ga treba zaobici te sam joj pazario simensa
e sad raspitivao sam se kod ljudi i zena koji je imajiu i odnos zadovoljnih-nezadovoljnih je 70-30 za nezadovoljne
stvarno se kvari i nije nesto ali kod ljudi koji su kupili originale u inostranstvu nikakvih problema njie bilo
nadam se da sam ti bar malo pomogap
pozdrav Brkactp;

Dragoljub je napisao(la):
Pozdrav covek
ako mi verujes pre jedno 20-25 dana postavio sam isti post
i moja zenska se primila na motorolu
ali mi na forumu rekose da se jako kvari i da ga treba zaobici te sam joj pazario simensa
e sad raspitivao sam se kod ljudi i zena koji je imajiu i odnos zadovoljnih-nezadovoljnih je 70-30 za nezadovoljne
stvarno se kvari i nije nesto ali kod ljudi koji su kupili originale u inostranstvu nikakvih problema njie bilo
nadam se da sam ti bar malo pomogap
pozdrav Brkactp;
Pomogao si mi ... ili mozda nisi, salim se, moja devojka se misli, takodje izmedju Simensa C45 i motorole... i sada kada joj budem rekao to sto si ti mene, odmah ce me pitati a kakve su vrste kvarova. I zbog cega nisu zadovoljni tih 70%, pa da je ja preduhitrim pitacu odmah tebe. U cemu je problem... kvari se ili jednostavno nisu zadovoljini meni-jem?
Pozdvar

Kvarovi su uglavnom hardverski i uzmi simensa i ne beri brigu.

Ja ti preporuchujem da zaobidjesh ovaj telefon obavezno...Imao sam ga i tvrdim da je veliko ******...Inache kod mene neshto nije Ok sa punjachom ili baterijom ili kolom za punjenje ???

sta je s tim ribama? i moja ga ima i mogu reci da je najgori shit koji sam video. slusao sam o motorolinim losim menijima i ovaj model to potvrdjuje. za apsolutno svaku akciju je potrebno bar 2 klika vise od mog siemens-a. cak je i phone book podeljen na dva dela, jedan u kome biras brojeve, drugi u kome vrsis akcije. uzas! baterija je takodje ocaj, traje 2-3 dana, al' ako ga ne pipas.

ps. licni stav: svako ko kupuje nov telefon treba da odabere jedan od siemens-ovih modela koji mu odgovara, raspita se za cenu i mogucnosti i onda proba da nadje model druge firme pribliznog kvaliteta. ako neko u tome uspe nek mi javi, bas me interesuje. :D

Nazad
Vrh Dno