Šta je novo?

Motorola Srbija na Forumu

Zar nije samo za Indijsko tržište?

Удавише са обавештењима за игрице, баш. Кад сам купио мобилни, у склопу понуде приликом инсталације сам инсталирао пар игрица, и чим сам одиграо једну почели су проблеми. Толики да сам на потпуно чистој инсталацији морао да урадим фабрички ресет.
Осим тога, било би довољно само једно обавештење, а не бомбардовање обавештењима. И то за нешто потпуно непотребно па чак и штетно.
Поздрав за Моторолу.

Mogao si da isključiš notifikacije u Androidu za te aplikacije/igrice i/ili da ih deinstaliraš. Nisi morao da radiš fabrički reset zbog toga...

Ко је пажљиво прочитао шта сам написао видео је да фабрички ресет није био због нотификација.

Kupljena 2 telefona u legalnoj radnji edge 50 fusion.Nismo jos poceli da ih koristimo.Nikad nisam motorolu koristio i odmah vrhunsko razocaranje,nema punjaca,a na.oglasu kod "divljaka"ima....

kakve veze ima motorola sa notifikacijama i obavestenjima na koje si se prijavio?
Ко је пажљиво прочитао шта сам написао видео је да фабрички ресет није био због нотификација.

Ни ти ниси ништа прочитао а јавио си се. Ово ти је већ други пут да ме прозиваш без разлога.

Zdravo, da li se blizi trenutak A14 i da li moze biti problem za OTA jer je telefon kupljen u Yettelu a sada je na A1 mrezi?
Ja sam ga kupio u slobodnoj prodaji, ništa još od update-a.

• Like
Reagovanja: qka
Taman kad krene rollout za A15 na ostale telefone dobićemo i mi A14.

Poštovani forumaši molim za pomoć i savet. Pre nepunih mesec dana uzeo sam Edge 40 neo pri produženju ugovora sa A1. Inače prethodna 3 tel sam imao moto, poslednja g9plus koja radi već3.5 god.
Problem: Nijedna app uključujući i sam instaliran photos nije htela da pristupa Google photos.Proverio sve dozvole i podešavanja i ništa. Odneo u A1, oni na servis gde je bio 3 nedelje, vraćen kao ispravan (odbijena reklamacija) i reinstaliranim softverom (testOK). Sada je Google photos dostupan ali ni jedna app nije u stanju da ga vidi/otvori. (Viner, WA,Msg,razni editori,video plejeri pa čak ni razne galerije. Svi vide samo ono što je fizički u tel. Photo picker je naravno uključen, sve dozvole odobrene. Kažu u servisu da je to normalno ponašanje tel!? Da li je? Šta mi je činit? Izvinite na dugom postu.

Nije to problem. Problem je tvoje neznanje, nhf
Kakve veze imaju guglovi serveri na kojima se nalaze slike sa aplikacijama koje nisu guglove? Da li stvarno očekuješ da svako ko nije ovlašćen može da im pristupi?
Ne ide to tako

Nije to problem. Problem je tvoje neznanje, nhf
Kakve veze imaju guglovi serveri na kojima se nalaze slike sa aplikacijama koje nisu guglove? Da li stvarno očekuješ da svako ko nije ovlašćen može da im pristupi?
Ne ide to tako
Nisam očekivao uvrede već pomoć i savet. Moto koristi Google photo kao default galeriju. Naravno da se jedino uz G nalog pristupa istom a Photo picker (podešavanja naloga)odobrava drugim app da imaju pristup. Kao što rekoh, prvo ništa nije bilo dostupno da bi se posle servisa pojavio GPali nijedna app ga ne vidi. Ako znate rešenje ili imate savet molim da ga podelite sa mnom i forumom.

Kao dodatnu inf. u vezi problema da dodam da Google Lens ne može da pristupi GP. MSG uspe preko kamere pa onda dobije opciju za slike. Viber ne može.Facebook ne može.Photo direktor uspe preko opcije za spoljnu mem.
Inače na telefonima (stavio moj nalog)g9+(A12), honor x8 (A13), honor Magic 6 Lite (A14) sve radi tečno i na jedan klik. Inače na Edge 40 neo je A14 sa ažuriranjem od 1.8.

Зашто ме Моторола малтретира сваки пут кад се инсталира закрпа?
Кобајаги да оптимизујемо ОС.
И то све неке игрице, ништа паметно. Због оног солитера сам раније морао да радим фабрички ресет мобилног.
Плус, оне две игрице на почетку није нити могуће искључити, морам после да их деинсталирам. Смарање безвезе.

Prilozi

• Screenshot_20240924-094346.png
    Screenshot_20240924-094346.png
    357.6 KB · Pregleda: 16
  • Screenshot_20240924-094428.png
    Screenshot_20240924-094428.png
    169.9 KB · Pregleda: 16
  • Screenshot_20240924-094510.png
    Screenshot_20240924-094510.png
    161.5 KB · Pregleda: 16
Шта сам ја то одобрио?
Да ме обавезују да инсталирам нешто што не желим?!

Nazad
Vrh Dno