Izgleda da imas preveliku mrznju u sebi, ja do sad nisam cuo da neko ima veliki problem da ne moze koristiti telefon, pre motorole sam koristio Xiaomi koji ima bar 50 problema v koji nisu nikad resili , niti ce resiti, jer im je podrska 0. Za korisnika koji koristi xiaomi 8 godina, pa sad moto edge 40, mogu ti reci da sam ranije bio pametan da kupim motorolu , da ne kidam zivce. Sta tebi konkretno smeta pa imas toliko negativno misljenje,bas me zanima?
Zanimljivo kako neki članovi ovde donose zaključke... Kao ljubitelj i korisnik Motorole samo iznosim konstruktivnu kritiku i postavljam pitanja u vezi sa onim što me zanima.
Evo, na primer, smeta mi to što bezbednosne zakrpe konstantno kasne. Edge 30 koji trenutno koristim je još uvek na junskoj bezbednosnoj zakrpi. Zašto je na junskoj u sred septembra ako je kompanija najavila dvomesečne bezbednosne zakrpe za ovaj model? I, ovo se ne dešava prvi put. Za godinu i po dana, svega par puta je došla zakrpa a da nije kasnila. Zar to nije legitimno pitanje? A koliko vidim na zvaničnom forumu, zakrpe kasne i za mnogo skuplje modele - ovogodišnje flagship modele - Edge 40 Pro i RAZR 40 Ultra.
Što se prijavljenih bagova tiče - bag koji sam prijavio u junu prošle godine u vezi sa Peek Display opcijom (koji me je izluđivao!), ispravljen je tačno nakon 8 meseci čekanja - početkom marta ove godine. Moje pitanje glasi: Zašto je kompaniji bilo potrebno 8 meseci za ispravku jednog baga? Pritom, da ne govorim o stavu njihovih agenata na zvaničnom forumu, koji nekoliko puta zaredom traže iste informacije u vezi sa problemom kako bi ih prosledili dev timu, i nakon toga kažu da će se javiti sa povratnom informacijom, a od toga ne bude ništa. Taj šablon sam primetio i na drugim temama -
malo se pravimo ludi, malo vrtimo korisnike u krug, i na kraju se ne javimo više. A ako ispravka stigne, stigne za 8 meseci, na primer (kao u mom slučaju). Takođe, nakon Android 13 ažuriranja koje je stiglo sredinom maja meseca, do danas nije stiglo nijedno ažuriranje koje bi ispravilo bagove koji su odmah nakon A13 nadogradnje prijavljeni na forumu - problem sa internom memorijom koji nekim korisnicima zauzima neverovatnu količinu gigabajta, problem sa pozivima kada je aktivirana VoLTE opcija, problem sa HDR prikazom u YouTube aplikaciji i drugi. Nijedan od ovih problema nije ispravljen za 4 meseca otkako je A13 isporučen korisnicima.
O velikim OS nadogradnjama da i ne govorim. Čekati na novu (stock) Android verziju minimum 9 do 11 meseci od njenog zvaničnog predstavljanja je apsolutno van svake pameti. Šta misliš, kakvo mišljenje o Motoroli imaju korisnici Edge 30 Ultra modela koji su telefon platili 100K dinara a na Android 13 su čekali punih 11 meseci? Ili, kakvo mišljenje imaju o Motoroli korisnici RAZR 2022 modela koji su telefon platili 145K dinara a još uvek nisu dobili Android 13?
Kada pogledam kakav stav kompanija ima u vezi sa softverskom podrškom, gotovo sam siguran da će ista priča biti i sa narednom - Android 14 nadogradnjom.
Eto, nadam se da sam ti bar malo razjasnio situaciju. I ne, ne mrzim Motorolu. Naprotiv, želim joj da bude još bolja. Ipak je jedini normalan izbor ljubiteljima stock Androida u Srbiji koji pritom, žele garanciju ovlašenog servisa i odličan dizajn uređaja.