Šta je novo?

Motorola RAZR XT910 mrtva [upomoć][pet dana po isteku garancije]

radulle

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
630
Od pre nedelju dana moja verna Motorola ne pokazuje više nikakve znake života. Niti je pala na pod, niti je upala u vodu ili šta slično. Baterija je bila 70% puna kad sam je ostavio na stolu, a kad sam se nakon sat vremena vratio ona više nije davala znake života, ekran se uopšte nije palio. Pokušao sam hard reset, da punim bateriju celu noć, da izvadim bateriju, da punim bateriju direktno na kontaktima sa 5V 1A. Ništa nije pomoglo. Baš neobično da se sve ovo desilo pet dana po isteku garancije.

Znate li neki lek ili nekog dobrog servisera?

Odnesi je u ovlašćeni servis. Možda će ti progledati kroz prste, pošto je prošlo tako malo od isteka garancije.

Moras u servis. Ali ne verujem da ce ti uvazizi garanciju pa makar i dan da je proso. Nadam se da je nesto softverski, ne daj Boze samo da je ploca onda mora nazalost za delove...

Odnesi je u ovlašćeni servis. Možda će ti progledati kroz prste, pošto je prošlo tako malo od isteka garancije.

Zvao sam, pitao, ne dolazi u obzir da tako nešto učine. Van garancije je samo dijagnoza 1kRSD, a uopšte nemaju delova niti baterija za ovaj model telefona.

Poslednja izmena:
E smor totalni ***. Probaj onda u nekom obicnom servisu. Ako je softverski sredice ga kaobi ovi iz ovlascenog ako je hardver jng ne isplati se popravljati...

E smor totalni ***. Probaj onda u nekom obicnom servisu. Ako je softverski sredice ga kaobi ovi iz ovlascenog ako je hardver jng ne isplati se popravljati...

I meni se čini jer je i baterija na izdisaju (drži jedan dan) tako da menjam i ploču i bateriju ne valja.

A pošto si punio bateriju van kućišta, jesi li joj barem izmerio napon?

Probaj onda barem od nekog da pozajmis bateriju,ako mislis da je do toga.... :)

A jesi li je otvarao, da li se nije jedan od konektora od baterije otkacio...?

Bilo bi dobro ako mozes da nadjes negde drugu bateriju pa da probas, ako su konektori ok... delova ima da se poruci na netu...

Vrh Dno