Šta je novo?

Motorola RAZR V3i

Ripper

Čuven
Učlanjen(a)
25.07.2000
Poena
650
Hmm... Dakle pojavio se! Cena (normalno) visoka! Ali jel ga probao neko? Kakvi su utisci?
Brzina, baterija, kvalitet izrade? Kvalitet MP3a? (kamera mi nije bitna) :)

Koliko sam shvatio, to je samo unapredjena verzija V3. Ako je mp3 kao na V3 onda ne valja :)

Cena je svakako previsoka.

Poslednja izmena:
telefon je isti obican v3 samo sto imam slot za mem. karticu.

a V3X je unapredjen v3 (2mpx,260 000boja,kartice,bla bla bla...)

Zar nije i kamera poboljsana na 1,3MPx i memorijski slot,to onda nije vise ista V3,ipak ima par poboljsanja!Ako je zelis,strpi se jos malo da padne cena!
Pozdrav ,)

Jeste i kamerica i mem. slot ali ne svidja mi se sto je ekran ostao isti 176x220.Ipak ja cu da cekam V3x.

v3i ima kameru 1.23mp ,memorijske kartice , i tunes, display je isti , promenjena je boja telefona i dodat je napred mali motorola plavi logo , generalno je vizuelna razlika veoma mala, sto se tice v3x los je kvalitet izrade, ono sto je bila glavna prednost v3 je titanijum , ovde je to zamenjeno sa jeftinom plastikom a i dimenzije su mu povecane sto kvari celokupan utisak.

Nisam imao V3 ali jel stvarno verujete da je to titanium!?Jel moze neko da zamisli koliko je skup titanium i koliko se"lako"obradjuje!?Logicnije je da je u pitanju aluminium!
Pozdrav ,)

Pa naravno da je aluminijum... David se malko zeznuo.. (verovatno je mislio na izgled, boju ili tako nešto... )

mozda za te pare uzeti neki smartphone
al to zavisi od ukusa
pozdrav :wave:

Nazad
Vrh Dno